Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

battlefield 3 android

szczupalus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To pytanie nie ma w ogóle sensu jakim cudem BF3 poszedł by na telefonie oraz co to za przyjemność grania na nim ( jeżeli uwzglenimi jakiś lipny port który nie istnieje...) bo celowanie zapewne byłoby na zasadzie Aimbota jak w większości gier na telefon...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gdyby OnLive miało Battlefield'a to pójść by poszedł no ale czy na multiplayer to zależy czy firma DICE i OnLive dała by rade na multiplayer :)

OnLive--->Granie w chmurze (PC/Konsola OnLive/Android)

CPU: AMD FX 8350 4.0GHz GPU: GIGABYTE GeFORCE 970 OC 4GB MOBO: ASUS M5A97 EVO R2 RAM: CRUCIAL BALLISTIX 8GB PSUCORSAIR 600 W 80 PLUS GOLD CASE: ZALMAN Z3 PLUS

MOUSE: A4TECH BLOODY V8M KEYBOARD: ROCCAT RYOS MK KEYPAD: TRACER AVENGER EARPHONES: SKULLCANDY INEAR

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Sterownie by na multi nie pozwoliło a przynajmniej by strasznie zniechęcało.

Opublikowano

Żaden telefon nie uciągnie takiej gry jak BF, no może w przyszłości :P

Poza tym, jak wyobrażasz sobie grę na tak małym ekranie  :huh:

Opublikowano

Zaden ? S5 / Note 3 w jednej z wersji moga naraz odpalic oba 4rdzeniowe procesory co razem da 8 rdzeni ok. 1,9-2,3ghz... uklad graficzny zintegrowany  w obu procesorach w s5/note3 tez moze odpalic naraz oba uklady no i na niskich/srednich w HD spokojnie by uciagnelo z ODPOWIEDNIA OPTYMALIZACJA

Opublikowano

Zaden ? S5 / Note 3 w jednej z wersji moga naraz odpalic oba 4rdzeniowe procesory co razem da 8 rdzeni ok. 1,9-2,3ghz... uklad graficzny zintegrowany w obu procesorach w s5/note3 tez moze odpalic naraz oba uklady no i na niskich/srednich w HD spokojnie by uciagnelo z ODPOWIEDNIA OPTYMALIZACJA

Tylko, że te procesory różnią się od tych z komputera architekturą. Między innymi dlatego nie odpalisz na tym windowsa (nie mówię o jakiś emulatorach, chmurach o ile takie są).

oudcdy.jpg

/

Opublikowano

Zobacz sobie OnLive i Batman arkham city na tablecie :) 30-40fps :)) Pozdrawiam. 

Edit:

Do tego na każdym telefonie z androidem bys odpalił bo to streamuje gry :P

Działa to tak, że gra jest uruchomiona na komputerze dobrym bardzo daleko i przez twoje ruchy- myszką, dotykiem odsyłasz je z powrotem.Ja np. na swoim starym komputerze->słabym bardzo odpaliłem battlefield3 chociaż miałem OS. xp, w 30fps na Gaikai'u->kiedyś działał na PC, dziś już nie,  tylko Playstation 3/4.

Tylko, że te procesory różnią się od tych z komputera architekturą. Między innymi dlatego nie odpalisz na tym windowsa (nie mówię o jakiś emulatorach, chmurach o ile takie są).

Jest OnLive desktop na androida... czyli okrojony windows..

Są też tablety pc-> Razer edge pro, który ogarnie Ci Battlefield'a 4 w 30-45fps na średnich w 64 osoby.No ale wiążą się z tym koszta, za taki mały gadżet zapłacisz około 1200 euro, natomiast w Polsce...5tyś wersja nie pro z intelem i5,a za 6tyś wersja no pro intel i7 itp :)

CPU: AMD FX 8350 4.0GHz GPU: GIGABYTE GeFORCE 970 OC 4GB MOBO: ASUS M5A97 EVO R2 RAM: CRUCIAL BALLISTIX 8GB PSUCORSAIR 600 W 80 PLUS GOLD CASE: ZALMAN Z3 PLUS

MOUSE: A4TECH BLOODY V8M KEYBOARD: ROCCAT RYOS MK KEYPAD: TRACER AVENGER EARPHONES: SKULLCANDY INEAR

maxresdefault.jpg

Opublikowano

@LordGrizzly

Napisałem, że nie chodzi mi o jakieś emulatory, chmury, streamy etc. Ty piszesz jedynie o streamowaniu gier na telefon. :) Napisałem tylko, że procesory z Galaxy S5'tki i Note 3 nie odpalą Windowsa, nie jakieś tablety PC przystosowane do tego.

oudcdy.jpg

/

Opublikowano

No wiadomo, że normalnie nie odpalisz bf3.

maxresdefault.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...