Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błędy w skrypcie ?

AleQs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie czy to są błędy w skrypcie ?

[INFO] [Skript] Checking for the latest version of Skript...
00:10:26 [SEVERE] [Skript] The percent sign is used for expressions (e.g. %player%). To insert a '%' type it twice: %%. (Drop.sk, line 37: send "     &7+ Szansa: &6{@dc}%"')
00:10:26 [SEVERE] [Skript] The percent sign is used for expressions (e.g. %player%). To insert a '%' type it twice: %%. (Drop.sk, line 41: send "     &7+ Szansa: &6{@ec}%"')
00:10:26 [SEVERE] [Skript] The percent sign is used for expressions (e.g. %player%). To insert a '%' type it twice: %%. (Drop.sk, line 44: send "     &7+ Szansa: &6{@gc}%"')
00:10:26 [SEVERE] [Skript] The percent sign is used for expressions (e.g. %player%). To insert a '%' type it twice: %%. (Drop.sk, line 47: send "     &7+ Szansa: &6{@ic}%"')
00:10:26 [SEVERE] [Skript] The percent sign is used for expressions (e.g. %player%). To insert a '%' type it twice: %%. (Drop.sk, line 50: send "     &7+ Szansa: &6{@epc}%"')
00:10:26 [SEVERE] [Skript] The percent sign is used for expressions (e.g. %player%). To insert a '%' type it twice: %%. (Drop.sk, line 57: send " &6? &7Aby zobaczyc % szans na drop wpisz &6/drop&7!"')
00:10:26 [SEVERE] [Skript] The percent sign is used for expressions (e.g. %player%). To insert a '%' type it twice: %%. (Drop.sk, line 63: send " &6? &7Aby zobaczyc % szans na drop wpisz &6/drop&7!"')
00:10:26 [SEVERE] [Skript] The percent sign is used for expressions (e.g. %player%). To insert a '%' type it twice: %%. (Drop.sk, line 69: send " &6? &7Aby zobaczyc % szans na drop wpisz &6/drop&7!"')
00:10:26 [SEVERE] [Skript] The percent sign is used for expressions (e.g. %player%). To insert a '%' type it twice: %%. (Drop.sk, line 75: send " &6? &7Aby zobaczyc % szans na drop wpisz &6/drop&7!"')
00:10:29 [INFO] [Skript] Loaded 3 scripts with a total of 11 triggers and 6 commands in 3.27 seconds
00:10:29 [INFO] [Skript] Finished loading.
00:10:29 [INFO] [Vault] Checking for Updates:
00:10:29 [INFO] [Vault] No new version available
00:10:29 [INFO] [Skript] You're currently running the latest stable version of Skript.

a tu skrypt 

http://pastebin.com/s1vsJ8Mb
Opublikowano

Problem jest z %.

Dawno się nie zajmowałem skryptem więc nie wiem czy da się jakoś dodać % do wiadomości.

Może się wypowie ktoś kto się zajmuje skryptem, według mnie możesz zamienić % na słowo "procent" ;-)

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

Musisz zdublować procent, aby on się wyświetlał, tak samo jest z "#" i innymi. np. Szansa na diament: 0.6%%

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Problem jest z %.

Dawno się nie zajmowałem skryptem więc nie wiem czy da się jakoś dodać % do wiadomości.

Może się wypowie ktoś kto się zajmuje skryptem, według mnie możesz zamienić % na słowo "procent" ;-)

Ja się nie zajmuje skryptami bo nie umiem . Jeśli umiesz to zmienić to zmień mi 

Opublikowano

Zeby dodac procent musisz zrobic tak:

command /proc [<text>]:

trigger:

set {proc} to "%arg 1%

i wpisujesz /proc %

a w wiadomosciach dajesz %{proc}% i to bedzie procent wyswietlac

:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...