Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wczytują się stare ustawienia

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Krew mnie zaleje jak mi nie pomożecie. Normalnie mam steama, dałem sobie nick powiedzmy "Karolek", zbindowałem sobie kupowanie broni. Teraz tak, zmieniam sobie nick na "Michalek", zmieniam bind (na f2 miałem kupowanie m4, teraz chciałem famasa). Zmieniam sobie, gram, wszystko jest fajnie. Wychodzę z cs'a, wchodzą ponownie i wracają stare ustawienia. Nick to znowu "Karolek", na f2 znów mam zbindowane kupowanie m4, mimo, że zmieniłem na famasa. Jak to ogarnąć, żeby nie wracały mi stare ustawienia?

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Witam. Krew mnie zaleje jak mi nie pomożecie. Normalnie mam steama, dałem sobie nick powiedzmy "Karolek", zbindowałem sobie kupowanie broni. Teraz tak, zmieniam sobie nick na "Michalek", zmieniam bind (na f2 miałem kupowanie m4, teraz chciałem famasa). Zmieniam sobie, gram, wszystko jest fajnie. Wychodzę z cs'a, wchodzą ponownie i wracają stare ustawienia. Nick to znowu "Karolek", na f2 znów mam zbindowane kupowanie m4, mimo, że zmieniłem na famasa. Jak to ogarnąć, żeby nie wracały mi stare ustawienia?

Zmien to w configu i tyle.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Najprawdopodobniej nadpisałeś nick w configu... Znajdź i go usuń. Potem wszystkie opcje powinny działać już normalnie [bindy itp.]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...