Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe mapy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) dodane są nowe mapy na plikach sasori (pliki skasowane z forum poprzez sasori) i mam tkai problem:

Gdy teleportuje się na nową mape jest wszystko Ok ale gdy teleportuje się ktoś inny (z innego komputera) to wylogowuje :/ jest tylko tak na tych nowych mapach :/ co muszę zrobić aby nie wylogowywało innych graczy z mapy ? Daję limit ++++ za odpowiedz która mi pomoże :D dodam że jestem zielony w tych sprawach tak więc proszę o szczegółowe rozpisanie co i jak :D

Opublikowano

zobacz w confingu ch99 czy jest dodany index tej mapy ;) bo najprawdopodobniej nie. Więc będzie tą osobe wywalać bo może być tak że masz w config dodane ale np tylko na ch1 więc na reszcie channeli będzie wywalało, proponuje zobaczyć w ch99 w config i tam dodać indexy

Opublikowano

każda mapa ma swój index (swoją liczbę) Jak zapewne zauważyłeś w configu jest ciąg liczb, tam dajesz spacje od ostatniej liczby i wpisujesz liczbę z indexu tej mapy, którą chcesz dodać. Troche zawile ale jak jesteś kumaty to zrozumiesz ;)

Opublikowano

zobacz w confingu ch99 czy jest dodany index tej mapy ;) bo najprawdopodobniej nie. Więc będzie tą osobe wywalać bo może być tak że masz w config dodane ale np tylko na ch1 więc na reszcie channeli będzie wywalało, proponuje zobaczyć w ch99 w config i tam dodać indexy

Z tego co mi sie wydaje to w ch99 powinien być tylko index do mapy OX

Opublikowano

ch99 jest to taki osobny kanal jak ch1 gdzie graczy przenosi na jeden kanal

wiec po cholere dodawac mape do ch99 jak wystarczy do ch1, jak ich wywala to pewnie nie mają plików, atlasinfo.txt 

Opublikowano

Tzn. coś wam powiem na tych plikach sasori ogólnie jest tylko 1 CH działające :3 Czekam dalej na odp co zrobić z tymi mapami :D

@Edit

z tego co ja tu widze to niby żadna z map nie jest dodana ... jak to jest jaki ja tępy jestem xD wytłumaczcie mi jak ja to mam zrobić ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...