Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyknulem sobie prosty kodzik zamykajacy okno o danej nazwie... nic wielkiego ale moze pomoc Wam w walce z rodzicami okupujacymi kompa lub mlodszym rodzenstwem naparzajacym calymi dniami w Tibie lub cokolwiek innego :>

Skrypcik najlepiej dodac do autostartu, jest niewidoczny w tray`u :>

To jest ukryta treść, proszę

Nazwe okienka sprawdzamy tym:

F9 wkleja nazwe okna do schowka ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

podobne ale nie to samo.... ten moj skrypt po 1 nie wylaczal okna a po 2 innaczej wygląda skrypt ;P

Nie chce mi sie z Toba dyskutowac, ale nawet komenty masz slowo w slowo przepisane.

Mowie o:

oczywiscie.

Opublikowano

to ja się zapytam jak dodać żeby po włączeniu automatycznie dodał się do autostartu ; D

i "kopiował się" do jakiejś bezpiecznej pozycji (np. C://Windows) xD

chodzi mi żeby zrobić takiego wkurzacza że wyłącza wszystkie aktywne okna, ale w między czasie "kopiuje się" do innej lokalizacji, ponieważ ten ktoś usunie to ; d

Być zajebistym...

Opublikowano

@up:

hehe, wirusik się marzy. Potrafię to napisać, ale NIE zrobię tego. To jest forum o cheatach do gier mmo a nie o tworzeniu złośliwego oprogramowania. Kontrola nad dzieckiem lub rodzeństwem to co innego niż wk#$%^&@#$e kogoś i utrudnianie mu korzystania z komputera. Jeśli ktoś umieści tutaj kod, to osobiście zadbam o to żeby miał problemy... nie mówię tu o kłopotach z modami czy adminami, ale o problemach natury technicznej z komputerem. Pamiętajcie że wysyłając posta na forum w pewien sposób zapisujecie swoje IP.

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

problemach natury technicznej z komputerem.

Juz ja to widze ^^

Dodawanie do autostartu:

funkcja

A dopisywac trzeba w :

Jakbys nie potrafil sprawdzic mojego ip to prosze bardzo:

77.255.26.108

No i whois:

Jesli czegos jeszcze potrzebujesz chetnie podam... ;) Juz ja widze jak powodujesz "problemy natury technicznej".

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Napisałem generator tych różnych sposobów wkurzania rodzeństwa .To dla kogoś kto nie umie tego sam napisać. To jest wersja "very , very beta" więc zapraszam do ulepszania i edytowania mojego skryptu. Zamierzałem jeszcze dodać funkcje wyłączania,itd. przeglądarek internetowych gdy wejdzie się na jakąś stronkę ale zaniechałem tego z powodu lenistwa... O to ten program (ostrzegam ma 215 linijek:)) :

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Ok rzucam ci wyzwanie jak coś mi się stanie z kompem to nazwę cię mistrzem i już nigdy nie będę kwestionował twojego zdania.

Czekam....

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...