Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fiberhost... Tak czy nie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie! I to ważne.

Bo chcę na miesiąc kupić serwer ale tani, zobaczyłem fiberhost. Czy jest dobry?

A i kupić Minecraft ICE czy GLASS? ICE jest za 28 zł a ICE za 30 zł. Ale problem jest z tym ile zapłaczę sms'em... Czy będzie jakiś VAT?

Z góry dziękuje, pozdrawiam.

Opublikowano

Masz tam płatności sms jak będziesz chciał kupić smsem serwer za około 30zł to będziesz musiał wysłać 2 smsy za około 30 zł tak plus minus..

A co do samego hostingu to zależne od pluginów. W miare jest ok ale jak ma to być serwer z jakąś wiekszą ilością graczy to nie polecam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Nowicjusz
Opublikowano

Witam mam pytanie! I to ważne.

Bo chcę na miesiąc kupić serwer ale tani, zobaczyłem fiberhost. Czy jest dobry?

A i kupić Minecraft ICE czy GLASS? ICE jest za 28 zł a ICE za 30 zł. Ale problem jest z tym ile zapłaczę sms'em... Czy będzie jakiś VAT?

Z góry dziękuje, pozdrawiam.

Lepiej kupić pakiet ICE -  niedługo czeka go rewolucja bardzo korzystna więc bardzo, bardzo się go opłaca. 

Opublikowano

Kup pakiet ICE polecam, nie opłaca się płacić smsem, lecz jeśli zbierasz pieniądze na telefonie czyli masz na kartę i nie wydajesz i masz tam np. 100 zł to kupuj, ale bardziej polecam przelewem, poprostu jest taniej, poproś rodziców, albo idź na pocztę :)

sygnaturka.png
Opublikowano

Fiberhost to syf, weź na lvlup.pro/sored.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Fiber to jedyny hosting z itemshopem z wyplacaniem- dlatego uwazam go za najlepszy hosting ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...