Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diana na bolu ? A jak nie to kto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gralem juz kilka razy na diane rozjebywala mnie i caly moj team :/ taki ma dmg ze szok oplaca sie ja kupic i grac na niej na skrypcie ? a jesli nie to na kim? bo syndra sam tf nie wygram xD

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Wszystkie postacie na bolu są dobre, typu Yasuo, Akali, Cassiopeia, Syndra, czy taka twoja Diana. Focus to podstawa oraz pozycjonowanie także...

Nie widziałem dobrego skrypta dla diany, ale możesz spróbować, widziałem jedynie coś od dienofaila R>Q nie wiem czy nawet działa.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Gralem juz kilka razy na diane rozjebywala mnie i caly moj team :/ taki ma dmg ze szok oplaca sie ja kupic i grac na niej na skrypcie ? a jesli nie to na kim? bo syndra sam tf nie wygram xD

Prędzej Syndrą niż Dianą. Syndra to świetna postać do tf. Stuny, slowy, aeo dmg i burst. Jedyne czego nie ma to escape, nadrabia to swoim zasięgiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...