Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny

PomponikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mam dwa pytania odnośnie skinów w lolu.

1. Czy jest jeszcze możliwość pozyskania phantom karthusa, na przykład z mystery boxa?

2. Czy Statue of Karthus będzie dostępny na wyprzedaży 4 lipca? Wydaję mi się, że riot robi wyprzedaże skinów wiążących się z niektórymi ważnymi wydarzeniami (czyli 4 lipca Dzień Niepodległośći w Stanach Zjednoczonych). Wydaję mi się, że raz widziałem wyprzedaż trzech skinów z koniczynami co wskazywałoby na Dzień Świętego Patryka. Z góry dziękuję za pomoc.

iuub.png

Opublikowano

Jest szansa na wyprzedaż Statue of Karthus ale musisz zobaczyć listę skinów które mają być w promocji w lipcu, bo jeżeli nie ma to nikła szansa. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

oprocz skinow championship, ultra legacy (black alistar, human ryze czy silver kayle), ale zwykle legacy jak najbardziej

Ciekawe jest to że miesiąc temu gdy zakupiłem dziewczynie mystery gifta otrzymała Championship Thresha, więc nie jestem pewny co do tego że skinów championship nie można otrzymać.

Opublikowano

Ciekawe jest to że miesiąc temu gdy zakupiłem dziewczynie mystery gifta otrzymała Championship Thresha, więc nie jestem pewny co do tego że skinów championship nie można otrzymać.

Thresh jest wyjatkiem, np Riven już nie trafisz :)

Opublikowano

"Nie znam się, to się wypowiem"

Tylko ty wiesz że to jest potwierdzone info? RIOT pisał po wprowadzeniu mystery skinów że nie będzie można w nich losować skinów  z serii:,  limitowanej (black alistar,human ryze, silver kayle) oraz Pax (RIOT da się wylosować[sam wylosowałem nasusa]) resztę da się wylosować. (no ale jak widzę dalej się będziesz kłócił )

@top:

1.Jasne że tak.

2.Jeszcze nic nie wiadomo, lecz kto wie może RIOT zrobi niespodziankę :p.

DR5ChPt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...