Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem bol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż od 2 dni mam problem z bolem... Nie mogę go wgl. odpalić, jak włączam ( jako admin lub i nie ) to nic się nie dzieje. Przeinstalowałem go i nadal nic... Potem stwierdziłem, że usunę folder z AppData i wciąż nic, ba teraz nawet nie chce mi się ten folder utworzyć... 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Mam pytanko: Próbowałeś hackować Bol'a na darmowego Vip'a? Jeśli tak to wiem w czym problem (hosts), a jak nie to powiedz co robiłeś dwa dni temu z Bol'em i plikami systemowymi :)

Opublikowano

Mam pytanko: Próbowałeś hackować Bol'a na darmowego Vip'a? Jeśli tak to wiem w czym problem (hosts), a jak nie to powiedz co robiłeś dwa dni temu z Bol'em i plikami systemowymi :)

Dzięki -.- Chciałem to sprawdzić, bo kolega mówił, że nie działa :D

b_560_95_1.png

Opublikowano

Też z tym własnie miałem ostatnio problem ;p Powiem ci, że to nie działa, bo cały dzień na tym siedziałem ;p 

Wejdź w hosts (przez windows/itd...) i usuń tą ostatnią linijke z bolem. Jak już zrobisz to powinno działać. A i polecam odinstalować ci ten program accrylic, bo jak w nim zmieniałeś też to on ci też robi bałagan. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...