Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić swój program

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem pierwszy raz w tym dziale więc nie wiem czy trafiłem z tematem  xD

Chcę zrobić swój program np. do pobierania filmików z youtube - tak wiem że tego jest już dużo, lecz od czegoś trzeba zacząć.

Szukam jakiegoś TuTa lub programów które pozwolą zrobić mi swój własny.

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

A jak zrobić program, który otwiera pliki np. z końcówkami .win.btxt oraz .win.drl ?? 

Potrzebne bardzo !! Daje limit 

Opublikowano

To są pliki z gry. Są w folderze Languages i są po angielsku, chciałem je spolszczyć lecz nie ma jak ich otworzyć, nie ma też żadnego programu więc napisałem prośbe o napisanie takiego, to są pliki zapisane przez autorów gry i niestety nie wiem jakimi programami oni się obsługują, a skąd je mam ? Kupiłem gre i są  xD

Opublikowano

To są pliki z gry. Są w folderze Languages i są po angielsku, chciałem je spolszczyć lecz nie ma jak ich otworzyć, nie ma też żadnego programu więc napisałem prośbe o napisanie takiego, to są pliki zapisane przez autorów gry i niestety nie wiem jakimi programami oni się obsługują, a skąd je mam ? Kupiłem gre i są xD

Moze hex editorem?

Lub notatnikiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...