Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie są kary?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka pytań:

1) Czy postawienie prywatnego serwera metin2 jest legalne

2) Czy jest udostępniona wersja metina2 bez praw autorskich

3) Czy większa kara jest Jak na serwerze jest  itemshop czy to nie robi różnicy?

4) Jaką karę możemy dostać?

Z Góry DZIĘKI :D :D :D

Liczę na + Jeśli pomogłem lub napisałem coś miłego:)

Opublikowano

1.Tak

2.Nie

3.Nie robi różnicy

4.Raczej żadną. Jeśli byłoby to nielegalne oraz płaciło się kary to nie powstawałyby serwery 1-dno dniowe.

Jeśli nie będziesz odprowadzać podatków od serwa to można powiedzieć, że jest on postawiony nielegalnie.

Opublikowano

No ale np. załóżmy że mam dodpay lub paypal to oni odprowadzają podatek. czyli co jak odprowadzam podatki to on jest legalny?

Opublikowano

Jak nie będziesz ich odprowadzać to tak jakby serwer jest postawiony nielegalnie, ale kar za to nie ma :)

Opublikowano

A jak będę odprowadzać to będzie legalny ? a kara jest urząd skarbowy się przyczepi jak podatku nie będziesz płacić. Bo nw czy jak postawie serwer to czy mi go nie zamkną

Opublikowano

postawienie samego serwera nie jest jakoś specjalnie nielegalne ponieważ pliki wypłynęły więc masz prawo do postawienia serwera na nich, lecz na czerpanie zysków z item shopu potrzebujesz już licencji ;) ponieważ to jest karalne. Jeszcze nikt się za to nie wziął porządnie ale robisz to na własne ryzyko, że tak napiszę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...