Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Brąz 3.

Jacobss1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Piszę do Was z ogromną prośbą o poradę oraz pomoc w wybraniu championa, aby nie zwalić serii do brązu 2 i ogólnie wyjście z brązu choć do silvera. Więc tak.. lubię grać bota (adc) oraz top, jakiego championa polecili byście abym poradził sobie i wycarry'ował grę. Ostatnią rundę grałem Renektonem na Luciana, było ciężko i ostateczne staty miałem 3/8 w tym fakt, że wbijałem się pierwszy w teamfight. Tak więc proszę Was o poradę jakiego championa polecacie, nie chcę grać na bol'u ale jeśli już to ostatecznie. Liczę na Was będą + !

Opublikowano

ADC - Draven, Jinx, Lucian op champy.

TOP - Shyvana, Trundle, Rengar, Darius

Tymi champami powinieneś dać radę. Sam wyszedłem z brązu do silvera samym Dariusem :)

Opublikowano

Polecam Ci Luciana ja bez problemu nim wyszedłem z b4 do b2 :)

gmhq5mn.png

Opublikowano

Bronzy nie odzywać się Kappa rengo/drejven/kata spokojnie wystarczą żeby z bronzu do platy wyjść #potwierdzoneinfo

Opublikowano

Lee na topa nie jest jakis mocny na topa to jaxa jak nie zbanuja :D

Z adc to twitch, lucian lub vayn ale vayn jest postacia skillowa czyli musisz sporo nia pograc

Opublikowano

Chcesz łatwo wyjść z bronzu  ? Do tego polecam 3 postacie ... Katarina Mid. Vayne adc. Lee sin Top.Carry hard każdą z nich

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...