Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktory lepszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lepsza pomoc i obrona ;) polecił bym ci na LO - Clichy'ego ;) a za benzeme byś mógł dać np diego coste IF lub Totsa . ;) sam mam totsa diego coste nieźle umie zaje**** z dystansu i przyjemnie się nim gra chyba że chcesz z bpl to Sturridge lub zielony Dzeko (Sturridge lepszy ) . ogólnie 1 składem na pewno więcej ugrasz niż tym 2 ;)

Opublikowano

Co powiesz o niebieskim Adurizie? Widziałem filmiki i to maszyna na bramki

taki sobie. jest wolny łatwo go dogonić przez co nie wyjdzie sam na sam i dryblować nim też sie za bardzo nie da ; / jak dla mnie jedyną jego zaletą jest to że jest tani ;)

Opublikowano

Może lubisz wymyślać składy to byś mi jakiś całkiem inny wymyślił za 65-70k najlepiej z Di Maria bo jest to fenomenalny zawodnik i z napastnikiem dobrym co ma przy okazji dobre glowki ... Jeszcze znalazłem cos takiego http://www.futhead.com/14/squads/12078852/ tylkomobrone trochę zmienic

napastnik 43 pac ? -,- odpada chyba że byś go zmienił . zamiast pedro można spokojnie dać Di Marie . widzę że bardzo chcesz mieć tego aduriza w składzie niech zostanie a obronę można zmienić na 4 obrońców i grać na jednego napastnika napewno to sie lepiej sprawdzi ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...