Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vlad a obecna meta

skorpion897

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vlad nadal dobrze sobie radzi na kilka postaci chociaz trzeba przyznac ze jest strasznie rzadko wybierany 

Wkurza mnie okreslenie " meta " Postac sie nie zmienia ( no chyba ze ja zmienia xD ) ogolnie nie ma mety sa postacie ktore sa grane na lsc itp 

Z tego co pamietam to vlad nie byl dawno zmieniany

Wiec jesli zwyczajnie dobrze ci nim idzie graj nim :)

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

zjadany w early przez wszystko co widzimy teraz na topie, w mid/late tez, na shyvane czy jaxa nie ma zbytniej szansy

czy sie go oplaca minowac? teemo to na  niego slaba kontra to nie

­

Opublikowano

Ja też nie rozumiem co wy z tym macie, ciągle tylko meta i meta!!!

Jak chcesz iść zgodnie z metą to kup Jaxa albo Masterka, chyba że pokusisz się o coś nie z tej "mety" :/.
Narazisz się na kilka reportów i zostaniesz wybrany na trolla roku 2014.

Prawda jest jedna, tylko że nie każdy to rozumie w pełnym tego słowa znaczeniu.
Jak zechce grać Garenem na topie, bo go mainuje. I jeszcze przypadkiem wygram z takim Jaxem czy tam Teemo.
No, ale nie!!! Bo Garen nie z tej mety!!!
Jak go jeszcze zrobię w tanky dps....

Jak najbardziej możesz mainować Vladimira, to wg. mnie najszybszy maniak zabijania w naszej grze.
Tylko, no właśnie musisz zapewnić sobie ze 2 fragi w early, ale z dobrym junglerem poradzisz sobie na pewno :D.
Powodzenia.

Opublikowano

Vlad jest OP jeśli w early game nie podfeedujesz , a nabijesz 2-3 kille . Skill do autoheala jest dobry , nie posiada many więc jest naprawdę dobry , kwestia ogarniania i tyle .

Opublikowano

Brak CC, jak zostanie wyrzucony z TF nic nie może zrobić, brak gap closerów. Jedyne co go ratuje to sustain, a jak się nie zfeeduje to nic praktycznie nie robi, nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...