Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refy

Rhide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem sobie kupić strony na runy za rp, ale żeby kupić 840 rp trzeba wydać 20 zł. Na refy24 placi się tyle samo za 975 rp, 5,2k ip i strone na runy!

Brzmi lepiej.

Ale boje się, że za te 10 reflinków zbanują mi konto. Oraz nigdzie na allegro nie widze refy24pl, a na ich stronie nie mozna kupować za pomocą zwyklego e-przelewu, trzeba w jakieś paypale sie bawić..

XrgAYyk.png

Opublikowano

Za 10 ref linkow raczej nie banuja :)

Mysle ze mozesz spokojnie zaryzykowac 

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Za 10 ref linkow raczej nie banuja :)

Mysle ze mozesz spokojnie zaryzykowac 

Dobrze, no to mamy odpowiedź na jedno pytanie. A teraz prosiłbym o odpowiedź na drugie pytanie, a mianowicie: Czy da sie kupić z refy24 (nie wiem czy ufać) e-przelewem? Bez żadnych paypalów i innych gówien?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Refy24 długo robią podobno, a jak chcesz e-przelewem to napisz do supportu ich czy jakoś tak. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Refy24 długo robią podobno, a jak chcesz e-przelewem to napisz do supportu ich czy jakoś tak. 

nie chce mi sie bawić w jakieś pisanie maili, serio nie daja mozliwosci wplaty za pomocom e-przelewu? Dasz mi linka do ich konta na allegro? 

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...