Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Barrakuda vs. Stabilizująca mechanik.

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam w swoim MP5 i sobie bardzo chwale, można nawet auto walić w kogoś ale z umiarem.

Myślę że to kwestia przyzwyczajenia do danej broni , odrzut nie jest tak specyficzny jak w Lsacie z barrakuda.

Ale kupować pakiet dla samej kolby to tak średnio, jeśli już nie masz na co wydawać to możesz próbować dostać za pół ceny w "daily" dwa razy już był w promocji ale kiedy znowu będzie to pojęcia nie mam.

Opublikowano

Mógłbyś kilkusekundowy filmik dla mnie nagrać ze strzelaniem full auto MP5 [Kolba Barrakuda, Lufa Precyzyjna, M145, Magazynki Viper]?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Mógłbyś kilkusekundowy filmik dla mnie nagrać ze strzelaniem full auto MP5 [Kolba Barrakuda, Lufa Precyzyjna, M145, Magazynki Viper]?

Ciężko mi jest cokolwiek nagrać na zintegrowanej karcie, ale jak sprawdziłeś u @Pitagoras333  to chyba rozwiało twoje wątpliwości.

Opublikowano

Stabilizująca dużo lepsza. Barrakuda dobra na 2-3 strzały, później coraz bardziej do góry leci. Stabka trzyma równomierne tępo przesuwania celownika w górę.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...