Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Nowe mapy Dungeonu! - Visteria.org

HeniekLopata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie z tej strony Matesh!

Stworzyłem dwie nowe mapy pod Dungeon na serwerze MPCforum.org

Na tą prace poświęciłem około 9 godzin (Nie zajęło to dużo czasu).

Wymiary mapy pierwszej: 3x3

Wymiary mapy drugiej: 2x2

Oto film:

Czekamy na wasze oceny, bo są dla nas bardzo ważne.

Ps. Wybaczcie, że znowu muzyka typu "Umcy, Umcy, J*b, J*b".

Chciałem dodać Freak Show DJ BL3ND, ale niestety obawiałem się jego praw autorskich.

24b5car.jpg

Opublikowano

Jeśli to jest mapa z globalnego polaka, no to idę usunąć swoje konto... Bo grając od początku S3, nie widziałem takiej 8S

Jeśli chodzi o mapkę, bardzo przyjemnie się oglądało. Wygląda na to, że w końcu zobaczymy coś autorskiego, a nie zerżniętego w połowie, a w 2giej zmodyfikowanego.
Czekam na dalsze prezentacje pracy oraz na zapowiedź serwera. Pozdrawiam :)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

przecież to standardował mapa z PLa łosiu

Twoje może jest 1% bo widze ze coś tam edytowane było

żal . PL

Mapa z PL'a:

http://screenshooter.net/100058700/wtigsqh

Moje mapy:

http://screenshooter.net/100058700/xhedlhb
http://screenshooter.net/100058700/vfxishs

Sorry, ale aż taki dobry nie jestem, żeby robić mapy jak Webzen.

Chociaż widzę, że ty twierdzisz inaczej...

W porównaniu do oryginalnej, to moje mapy kiepsko wypadają, a są jedynie dungeonem zrobionym pod mapę Webzena, a raczej na wzór.

Po za rzeczami z PL, nic specjalnego tam nie widzę.

Musisz nam wybaczyć, że nie okradamy masowo Twelve Sky z modeli.

Mapy były robione właśnie pod te mapy z PL'a, do każdej mapy z PL'a robimy autorski dungeon z autorskimi mapami.

Korzystamy z modeli Metinowskich, bo tworzymy serwer w klimacie Metin'a, a nie jakiejś innej gry, stąd mała ilość exportów modeli na naszym serwerze.

24b5car.jpg

Opublikowano

Filmik dobrze wykonany, życzę powodzenia w rozwoju serwera.

P.S.

No niestety, lecz mapa nie jest wyjątkowa...

Pozdrawiam 

Opublikowano

Musisz nam wybaczyć, że nie okradamy masowo Twelve Sky z modeli.

Mapy były robione właśnie pod te mapy z PL'a, do każdej mapy z PL'a robimy autorski dungeon z autorskimi mapami.

Korzystamy z modeli Metinowskich, bo tworzymy serwer w klimacie Metin'a, a nie jakiejś innej gry, stąd mała ilość exportów modeli na naszym serwerze.

Troszkę śmieszne. Piszesz, ze okradają TS z modeli, to samo można powiedzieć o Tobie i o wszystkich prywatnych serwerach metina. Zresztą wyeksportować trzeba umieć ;3

Co do tej mapki, jakoś zbyt specjalna nie jest, choć i nie jest zła, zapewne byłaby lepsza gdybyście okradli Twelve Sky z modeli...

Opublikowano

Troszkę śmieszne. Piszesz, ze okradają TS z modeli, to samo można powiedzieć o Tobie i o wszystkich prywatnych serwerach metina. Zresztą wyeksportować trzeba umieć ;3

Co do tej mapki, jakoś zbyt specjalna nie jest, choć i nie jest zła, zapewne byłaby lepsza gdybyście okradli Twelve Sky z modeli...

Co do eksportu to nie żaden problem, mogę w każdej chwili poprosić TreeN'a o udzielenie mi konkretnych informacji na ten temat, ale powiedz mi po co?

Jeżeli chodzi o modele ufam ręce TreeN'a, bo ma on w tym wprawę, wole mu dostarczyć "wynagrodzenie" i dostać porządne modele, a sam bym pewnie modele do dupy robił na początku.

Po za rzeczami z PL, nic specjalnego tam nie widzę.

To bardzo dobrze, bo ten Dungeon jest tworzony pod mapę z PL'a i wchodzi się na niego z tej mapy.

Zostaliśmy w klimacie Metin'a i to jest w tym specjalne, nie tworzymy z Metin'a Twelve Sky.

Owszem mamy kilka swoich modeli i nowych, ale nie przesadzamy z tym, wszystko jest dobre, ale z umiarem.

Jak ludziska będą chciały pograć w WoW'a, to pójdą grać w WoW'a nie muszą u nas na serwerze przesiadywać i liczyć na patcha "World of Warcraft".

szczerze lepiej podwalić z innej gry niż wyciągnąć z własnej i fajnie to urządzić.. Jeżeli wy byście stworzyli swoje obiekty to by było coś...

Nie bardzo zrozumiałem o co ci chodzi.

Pisałeś do mnie, czy do Mizune.

Jeżeli do mnie, to mamy swoje modele, ale po co mamy ich pchać mnóstwo do clienta, skoro Metin2 ma dobre obiekty i są dobrze zoptymalizowane.

Z innych gier nie podwalamy za dużo, modele z innych gier mogę policzyć na palcach.

Są to głównie:

- Zbroje (2 Sety)

- Bronie (2 Sety)

- Pety (2 Pety)

- Sklepy (Nowy wygląd sklepu "tobołka")

- NPC (7 NPC, oczywiście tylko te ładne, nie żadne szkaradne niemiłe dla oka)

- Wierzchowce (3 wierzchowce)

- Kostiumy (1 set kostiumów)

24b5car.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...