Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co byście chcieli na serwerze survival z gildiami ?

SzaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce mieć dobry serwer do tej pory zrobiłem co ja chce na serwerze ale teraz czas co chcą gracze.

Co byście chcieli zobaczyć tak serwerze tego typu ?

Opublikowano

Nie takich rzeczy na sv+g nie dodam

Mistrz interpunkcji xD Aczkolwiek przynajmniej jeden mądry który nie sypie wszystkiego na SV+G

Co do tematu; może w końcu jakąś dobrą administrację oraz reklamę? ;)

O podstawowych rzeczach nie będę mówić: Autorskie pluginy, maksymalna optymalizacja, świetny spawn (Jak ktoś mi powie, że MC*C czy SK*F mają dobry spawn, no to polecam okulistę), dobra maszyna.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Mistrz interpunkcji xD Aczkolwiek przynajmniej jeden mądry który nie sypie wszystkiego na SV+G

Co do tematu; może w końcu jakąś dobrą administrację oraz reklamę? ;)

O podstawowych rzeczach nie będę mówić: Autorskie pluginy, maksymalna optymalizacja, świetny spawn (Jak ktoś mi powie, że MC*C czy SK*F mają dobry spawn, no to polecam okulistę), dobra maszyna.

Nawet reklama fajna, pare autorskich pluginów jest, spawn jest rozbudowany. Jak coś serwer jest w moich tematach.

Opublikowano

Dobra maszyna, dużo slotów, autorskie pluginy, sektory, eventy, drop ze stone i exp, autorskie gildie, ładny spawn naprawdę ładny. Napewno administracja ogarnieta i dorosła, dobra reklama, VIP'y. No i to tyle dzięki :)

sygnaturka.png
Rekrut
Opublikowano

Ja do powyższych wypowiedzi dodam jeszcze żeby był jak najmniejszy sklep sms lub drogie itemy ;) Wiem że z jednej strony trzeba serwer utrzymać, ale jednak dla graczy to jest wkurzające jak ktoś wywali pare dych i już jest najlepszy.

Opublikowano

Ja bym dodal miejsca na ktorym odbywaly by sie Eventy np. spleef czy OX

Ten pomysł dostanie życia !

Opublikowano

Ja to bym chciał żeby był ładny spawn(ale wole mały),ogar administracja,drop ze stone,codziennie o 20.00 eventy (skromne ale żeby były),jak najdrosze rangi (bo zazwyczaj jest tak wchodzi gracz na server gra 1 dzień kupi vipa i ma już full set koxy itp a inny gracz który gra już 7dni niema nawet seta,dużo slotów,dobra reklama,sklep za kasę w grze bo sporo serverów tego nie ma, a takie małe szczegóły to repair hand za kasę,i nwm jak to zrobić może jakiś większy drop itp żeby była wielka klepa na tym servie :D

post-515380-0-83404500-1404156218_thumb.png

Opublikowano

I tak wątpię że się wybijesz,wszystkie propozycje które tu napisali użytkownicy są już na innych serwer tego typu więc po co ktoś miałby grać na twoim serwerze skoro gra już na innym i na nim jest to samo.Nawet jak by zaczęli grać na twoim serwerze to jak by Np s**f lub M*H* zrobiło nową edycje to oni by i tak tam poszli.Chyba że masz dużo kasy to masz szanse ale jak ma powstać kolejny serwer 50 slotowy to po co ?

Opublikowano

Drop złota żeby wylatywalo od 1-7 szt. Tak, ze wszystkimi rudami :) Miła administracja oraz żeby założyć gildie trzeba pograć trochę no i większy resp krów. No i fajny exp ze stone.

Edit pisze z telefonu sry za błędy.

Nowicjusz
Opublikowano

Na pewno jakieś nowości związane z tym trybem gry :P

Niektórzy lubią troszkę trudniejszą grę, więc troszkę ją urozmaicić w potwory, dodatkowe skaleczenia lub jakieś nowe typy ataków.

Pasowałoby dodać też coś powiązanego z kopaniem..

Trzeba podsycić ten smaczek płynący z tego trybu :P

gc2banner2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...