Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Wymiana lajkami.

Janusz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To dlaczego nie mogę się wymieniać / sprzedawać konta steam i origin skoro nie mogę Ci ich wysłać pocztą?

Co do sugestii to nie denerwują mnie te wymiany lajków sam tak nie robię. Wystarczy dać jakaś blokadę, że użytkownik może dać 2 lajki na dzień innemu.

A co, gdy ktoś zrobi Ci sygnaturę, a Ty chcesz mu to wynagrodzić swoim limitem lajków. Załóżmy 20. Co wtedy? Przez 10 dni będziesz mu te lajki dawać?

Opublikowano

Serio tak twierdzisz? Przykre ... 

http://www.mpcforum.pl/statuses/user/1004724-dnalopub/?status_id=706572

Tak bardzo Cie te like nie interesują, że aż piszesz status?

Ale gdzie ja tam prosiłem o wymianę czy inne tego typu rzeczy? :D

Napisałem tylko że mam 2k lajków i mój e-penis ewoluował :D

Rada dla ciebie ;)

Wejdź w wikipedię, i poczytaj co to znaczy 'przedmiot' nie ma znaczenia czy wirtualny czy nie.

OK, dam ci przykład :)

Monitor = Przedmiot

Monitor w grze/internecie = Przedmiot wirtualny

A teraz tak:

Przycisk na MPCForum = Przedmiot w takim razie????? -> Radzę ci trochę poczytać na wiki :)

Czyli idąc twoim tokiem myślenia waluta w grze to nie jest przedmiot wirtualny :v

Opublikowano

A co, gdy ktoś zrobi Ci sygnaturę, a Ty chcesz mu to wynagrodzić swoim limitem lajków. Załóżmy 20. Co wtedy? Przez 10 dni będziesz mu te lajki dawać?

Jak komuś zależy to tak. Poza tym to też jest handel xD Wszystko jest handlem.

Opublikowano

Ale gdzie ja tam prosiłem o wymianę czy inne tego typu rzeczy? :D

Napisałem tylko że mam 2k lajków i mój e-penis ewoluował :D

To może inaczej, teraz chcesz by usuwaćstatusy/banować osoby co sie wymieniają like a kto napisał ostatnio status "Kto 0 za 0?" (nie wiem dlaczego to usunąłeś)

Troll czy wymiana? ;)

MPC sie zmienia, tego nie zatrzymasz.

##

0 za 0 czyli wymieniłeś się z prawie każdym użytkownikiem forum więc, kto tu najczęściej się wymienia? :D

1378331621-U719057.png

Opublikowano

To może inaczej, teraz chcesz by usuwaćstatusy/banować osoby co sie wymieniają like a kto napisał ostatnio status "Kto 0 za 0?" (nie wiem dlaczego to usunąłeś)

Troll czy wymiana? ;)

MPC sie zmienia, tego nie zatrzymasz.

1118414030399141004724.gif

0 za 0, tyle lajków chansub-global-emoticon-ddc6e3a8732cb50f

Opublikowano

Nie przesadzajmy ;) dopóki ktoś nie będzie sprzedawał lajków na allegro to nie widzę problemu ;) nie ma takich ilości żeby zachwiać, poza tym razem z nowym systemem nagród i innymi zmianami będą system wyróżniania użytkowników będzie zrobiony od nowa ;)

Co nie znaczy, że nie bedziemy usuwac takich statusów ;)

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...