Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie | Da się ?

Sqart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Odpaliłem launcher który pobiera mi przez torrent (zaznaczyłem) i zobaczyłem że nie da się zastopować pobrania i rozpocząć następnego dnia.

Więc czy da sie moim dopiero odkrytym sposobem ?

W World_of_Tanks\Updates są pliki torrent, czy jeżeli dodam je i pobiorę w programie FlashGet 3.7 to czy jeżeli odpalę laucher to mi to zaakceptuje ? Czy będzie pobierać od nowa ? Chodzi mi o te 7 GB, Jeden plik 3,7 GB Drugi 3, ileś tam. Aktualizacje już za pomocą lauchera pobiorę.

Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuje.

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Jak się nie da zastopować? Zawsze się dało. Kliknij na ten guzik obok paska pobierania po prawej. "Pauza" chyba tam jest, nie pamiętam dobrze.

Opublikowano

Niestety, nie. Jest tam przycisk Anuluj, a gdy Anuluje i chce wznowić to sie zaczyna od nowa :/

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Nie rozumiem na czym polega problem nie mozesz poczekac az ci sie pobierze przez launcher?? Co do zatrzymywania niedawno sam pobieralem i nie bylo z tym problemow

Opublikowano

chłopie... Torrent potrzebuje czasu by się odpalić przynajmniej 20 sekund . Poczekaj

Czekam i zaczyna od 0 mb :/

Nie rozumiem na czym polega problem nie mozesz poczekac az ci sie pobierze przez launcher?? Co do zatrzymywania niedawno sam pobieralem i nie bylo z tym problemow

Niestety, nie mam aż tak dobrego neta :/. 600 kb/s

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Co to za różnica, czy zeżre X o 1 w nocy, czy o 12? Ustaw jakieś oszczędzanie wszystkiego + ustaw, żeby wyłączyło Ci komputer po danym czasie. Oblicz ile zejdzie na pobieranie +1h (instalacja, aktualizowanie) i na tyle zostaw)

Opublikowano

PS: pobieranie przez torrenty pobiera 3x wolniej WoTa niż normalnie.

Mi pobiera w takim samym tempie :) To raczej zależy od pory dnia.

Opublikowano

Czyli mam odznaczyć pobieranie przez torrenty ? Ale chyba to nie ma różnicy, mój net sięga max 1mb :). I co do pobierania przez noc, jakoś dało sie zastopować i już zaczynam pobieranie, lecz zeżarło 400 mb ale to mało.

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...