Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz sposób na rankedy ?

gandzia740

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem aktualnie gold 4 dzisiaj bylem jeszcze gold 3 dostaję do teamu wukonga na jungli pierwszy item golem a drugi kolczuga.Używa r bez wcześniejszego e kręci się w miejscu trafił może jedną osobę.Adc afk od początku gry jungler bronze 3 premade z platyną 4. Mmoje pytanie co ja powinienem zrobić ? po prostu zacisnąć zęby i grać jak najwięcej tych rankedów nie przejmować się przegranymi  czy po prostu grać jednego dziennie może 2 albo wcale ?

Opublikowano

Dobrym sposobem na rankedy jest jesli przegrasz 3 rankedy pod rzad wyluzuj ... idz zagraj sobie kilka normali i dopiero potem znow rankedy grajac wkurwionym nic ci to nie da :)

Bardzo wazne jest tez nastawienie nie nastawiaj sie zaraz ze bedziesz najlepszym graczem na swiecie i ze wszyscy inni to debile ktorzy nie potrafia grac 

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Dobry sposób na rankedy - naucz się grać, tak abyś sam carrował gry. To jest najlepszy sposób i sprawdza się w 100% :)

League of Legends

Opublikowano

Nie miałem okazji usłyszeć o rankedach, na których sam jeden ogarnięty gracz potrafi wygrać mecz przeciwko enemy team, w którym każdy potrafi grać. Wygrywanie gier przez jedną osobę jest z lekka niemożliwe.

Graj DUO, to często pomaga, a przynajmniej jak dwóch już ogarniętych jest to większa szansa na zwycięstwo, graj 2/3 dziennie, odpocznij, chyba, że masz passę to próbuj dalej. Nie gram z nerwami, bo to tylko przysparza problemów. Carruj jedną postacią najlepiej i na jednej linii często. 

ezgif-com-effects.gif

Budowniczy
Opublikowano

Wychodzac na koncie kolegi od bronzu po sama platyne nie spotkalem trolla afkera czasami gorzej komus poszlo i tyle a oczywiscie inni maja jakies problemy nauczysz sie grac wyjdziesz proste graj zeby byc lepszym nie zeby wygrac.

Opublikowano

"Nie miałem okazji usłyszeć o rankedach, na których sam jeden ogarnięty gracz potrafi wygrać mecz przeciwko enemy team, w którym każdy potrafi grać."

Co rozumiesz mówiąc "w którym każdy potrafi grać" ? Nawet silver 3 potrafi dobrze grać dla takiego brąz V.

"Nie miałem okazji usłyszeć o rankedach, na których sam jeden ogarnięty gracz potrafi wygrać mecz przeciwko enemy team"  Widać mało grałeś :D

@top

Graj postaciami które mogą same wygrać gre np. Katarina, Akali

Opublikowano

Nie miałem okazji usłyszeć o rankedach, na których sam jeden ogarnięty gracz potrafi wygrać mecz przeciwko enemy team, w którym każdy potrafi grać. Wygrywanie gier przez jedną osobę jest z lekka niemożliwe.

Graj DUO, to często pomaga, a przynajmniej jak dwóch już ogarniętych jest to większa szansa na zwycięstwo, graj 2/3 dziennie, odpocznij, chyba, że masz passę to próbuj dalej. Nie gram z nerwami, bo to tylko przysparza problemów. Carruj jedną postacią najlepiej i na jednej linii często. 

Nigdy nie słyszałeś o eloboosterach?

O dziwo potrafią wyciągać dywizje w kilka dni.

League of Legends

Opublikowano

gram 5v5 z kumplami teamowe i wyjeb*** przynajmniej nuba nie ma :P

ano jest i to aż 10 ^^

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Dobrym sposobem na wygrywanie gier po prostu granie. 

Dojebłeś jak grochem o ziemię ... Żałosna wypowiedź z twojej strony .

@topic

Na twoim miejscu zagrał bym te 2 mecze dziennie . Jeśli je wygrasz to można próbować dalej , ew. możesz zagrać duo z kumplem , najlepiej na bocie, lub jungle+top lub jungle+mid . Takie jest moje zdanie :)

*.*
Lajk mile widziany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...