Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skryptu/pluginu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:) Wiec poszukuje pluginu/skryptu który po wejsciu na gąbke usuwa nam eq czyli np jak mamy 1 diaxa wejdziemy na gąbke usuwa nam tego diaxa i pisze "&a&lItemy z twojego eq zostały usuniete było ich i liczba" Jak ktos moze zna taki skrypt lub plugin to prosze o podanie. Z góry dziękuje ~~Lukasz

Opublikowano

Włącz w server.proporties command blocki . Połóż na gąbce półpłytke , podłącz od dołu redstone'm do command blocka w commandblocku wpisz komende
która czyści EQ  ( w Essentialu /ci ) i do tego musisz jeszcze dodać parametr który określi gracza ( masz to wyjaśnione podczas wpisywania w command blocku komendy )

x

Opublikowano

Piszesz w command blocku /clear @p i tyle czarnej magii

Dobra ale mi chodzi o to zeby te usuniete itemk nie zaśmiecały chatu.Zrobiłem tak jak pisałeś i jak wejde na płytke pisze [@: Cleared the inventory of [Wlasciciel] Devvi_1337, removing 0 items] a ja nie chce tego...

Opublikowano
on walking on sponge:
    remove 1 diamond from player
    send "Wbileś? zabrało ci diaksa"
    stop

Ale mi chodzi o to ze po wejsciu na gąbke usuwa całe eq a nie tylko 1 rzecz ;p

Opublikowano
on walking on sponge:
    clear form player
    send "O nie! Znikneły mi itemy ;o"
    stop

Sprawdz czy działa bo dawno nie pisałem skryptów ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...