Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I jak tu grać rankedy...

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od wczorajszego dnia mogę grać rankedy i już się nie dziwie na ten ból użytkowników tego forum. Jeśli widzę w teamie  Polaków to wiem ze przez cały mecz będzie obrażanie i fedding..

I jeszcze te disconnect dzisiaj grałem rankeda po czym mnie rozłączyło, wchodzę ponownie i co widzę? 9 23 w czym te 9 killi było moich... w dodatku przez tego disconnecta dostałem bana.

Jak w takiej sytuacji grać w to gówno? mam w/l 4/5 ;/ 

sspedw.jpg

Opublikowano

Która liga i jaka dywizja?

Najlepiej wyłączyć czat :D

Naucz się czytać.. napisałem przecież ze dopiero zaczynam przygodę z rankedami bo wczoraj wbiłem 30 lvl. 

Komu ja mam oddawać kille skoro ja sam gram a reszta się wyzywa? 

Budowniczy
Opublikowano

Mute all kazdy daje z siebie wszystko inni nie powinni Cie obchodzi to twoje 5minut ty dajesz z siebie wszystko starasz sie pomoc innym liniom zgarniac smoki blue i reda przeciwnika bierzesz wszystkie mozliwe wieze.

Opublikowano

Naucz się czytać.. napisałem przecież ze dopiero zaczynam przygodę z rankedami bo wczoraj wbiłem 30 lvl. 

Komu ja mam oddawać kille skoro ja sam gram a reszta się wyzywa? 

Nie oddawaj killi, jeśli kierujesz mecz rób to tylko wtedy gdy masz już dość kasy aby być lepszym od przeciwników i pamiętaj o przycisku mute a jak przeciwnik ucieka a twój z drużyny nie umie go dobić to ty to zrób.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Próbuje tak robić.. ale jeśli na 5 graczy tylko ja gram w teamie było jeszcze 2 Polaków, Szwed i Grek. Po czym po 15 minutach tylko ja miałem kille a przeciwnicy byli nafedowani to ja nie mam co zrobić. 

Opublikowano

Próbuje tak robić.. ale jeśli na 5 graczy tylko ja gram w teamie było jeszcze 2 Polaków, Szwed i Grek. Po czym po 15 minutach tylko ja miałem kille a przeciwnicy byli nafedowani to ja nie mam co zrobić. 

W twojej lidze unrankedzie najłatwiej byś zabijał ich postaciami typu: Katarina, Master Yi ( 3 ataki i przeciwnika nie ma, Q doskok do przeciwnika, z E dmg + nieuchronny po włączeniu, R daje movement speed oraz attack speed )

f1a327ea2f.png

Opublikowano

NIE GRAJ I TYLE...

zeby płakac na forum ze w grze nie idzie to trzeba byc nerdem i nieudacznikiem zalosne....

niedługo zaczniecie sie wieszac bo macie noob team....

sami gracie jak gowna i tyle

bo jakim cudem w brazie jestesscie... zalosne dzieci?

Opublikowano

NIE GRAJ I TYLE...

zeby płakac na forum ze w grze nie idzie to trzeba byc nerdem i nieudacznikiem zalosne....

niedługo zaczniecie sie wieszac bo macie noob team....

sami gracie jak gowna i tyle

bo jakim cudem w brazie jestesscie... zalosne dzieci?

Nie bądź taki mądry, gdzie ja płaczę? ja tylko pytam się co w takiej sytuacji robić i nie potrzebuje takich wypowiedzi jak twoja. 

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz ale bana nie dostaje sie za jednorazowe wyjscie kolego :) Wiec brzydko klamac ze to tylko raz akurat tak sie wydarzylo :)

Dobrym sposobem na rankedy jest jesli przegrasz 3 rankedy pod rzad wyluzuj ... idz zagraj sobie kilka normali i dopiero potem znow rankedy grajac wkurwionym nic ci to nei da

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz ale bana nie dostaje sie za jednorazowe wyjscie kolego :) Wiec brzydko klamac ze to tylko raz akurat tak sie wydarzylo :)

Dobrym sposobem na rankedy jest jesli przegrasz 3 rankedy pod rzad wyluzuj ... idz zagraj sobie kilka normali i dopiero potem znow rankedy grajac wkurwionym nic ci to nei da

2/3 rankedy teraz ciągle miałem disconnect ale po 1/2 minutach powracałem do gry. 

Opublikowano

Sposób na rankedy ? Być dobrym albo miec dużo szczęścia... nic tutaj nie da żalenie na forum. Ja raz przegrałęm z rzędu 30 rankedów... Nie płakałem grałem dalej po czym zaczełem odrabiać straty Silver-Gold i do przodu ...

Jakie to upierdliwe...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...