Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet mobilny.

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1) Hej, poszukuję internetu mobilnego, by włożyć go do modemu. Nie chodzi mi o mega prędkości, bo będzie używany na wyjazdach i czasem poza domem - Download 5-7 Mb/s stanowczo mi wystarczy. Oczywiście nie pogardzę szybszym internetem w równie okazjonalnej cenie. Cena miesięczna to +/- 30 - 40 zł. 

2) Jaki modem wybrać? Ważne, aby działał do karty z pytania "1" oraz sieci Aero2.

Opublikowano

Sprawdz jeszcze u playa (raczki masz) jednakze tmobile imo ma swietny zasieg w ang. Nie wiem jak to jest w PL. Jednakze kierowal bym sie ku niemu.

Ogarnij play/orange moze cos ciekawego maja.

graphic.png
Opublikowano

Oferta Orange Free. Polecam serdecznie, sam od 6 lat korzystam i jestem bardzo zadowolony, tylko że ja mam wysokie bonusy za doładowanie ;)

Oferta Pre-Paid. Orange Free na Kartę to się nazywa ;)

za 25 PLN otrzymuję około 2.25GB transferu (transfer z urządzenia również jest liczony)

Zobacz jak to wygląda gdy doładujesz na nowym numerze, a jak nie to poproś kogoś z Pre-Paid by udostępnił Tobie numer ;)

Polecam. Udostępniać możesz z Telefonu...

Modem? Polecam się wybrać do sklepu, ja dostałem zawału jak zobaczyłem ilości tego, a niemal niczym to się nie wyróżnia, jednak warto brać coś z dodatkową anteną kierunkową - lepsze lepiej łapie zasięg.

76561198125051086.png

Moja konfiguracja: MSI 970A-G46 | AMD Athlon II 240 3.43GHz | WDC WD5000AADS | WDC WD20ERZX | MSI GTX750 + BenQ G920HDA + SONY SDM HS-73 |

Opublikowano

Kartę chcę załadować do modemu na USB, 2-3 GB mi nie wystarczą. Chodzi mi o ok. 10-20+ GB pakietu.

Opublikowano

Tu masz fajna oferte jesli masz sprzet ktory obsluguje LTE i bedziesz w jego zasiegu:

http://internet.plus.pl/indywidualni/abonament/promocje/bez-limitu-tylko-sim-nowi-klienci
Jesli nie to za 40zl/mies najlepsza oferta jest w t-mobile.

Myślałem właśnie nad Plus/T-Mobile. Mam ogólne pytanie, bo jak wiemy w Polsce LTE nie jest wszędzie dostępne. Da się zrobić, aby program od modemu automatycznie przełączał pomiędzy rodzajami sieci - LTE,3G ew. 2G?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...