Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to jest z cheatami ?

szfepsiok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nexon, nie nexus :)

Jak dostaniesz dużo banów na niskich levelach to w końcu dostaniesz bana na wszystkie konta albo będzie Ci pisało conection Has ended i nie zalogujesz się na żadne konto.

Możesz pograć na nowych kontach, ale lepiej przeczyść rejestr zanim wejdziesz na główne konto.

100% pewności nie ma, że nie dostaniesz bana, ale jakbym miał permy na głównym koncie to nie ryzykowałbym.

Opublikowano

@Musioł ma racje po co ryzykować jak mozna byc uczciwy i grac do konca , moim zdaniem nieoplaca sie grac na hackach.

Sam tak zrobiłem i straciłem konto 2LT5 wiem ze to nie jest duzy lvl ale przed Majorem , wiec nie warto .

Pozdrawia - Huzar

Nothing is impossible.

Opublikowano

moja opinia na ten temat jest taka ;D

używając cheatów w tej grze bardzo ryzykujesz i predzej czy później na pewno dostaniesz bana 
używałem wiele cheatów tej grze i w 9/10 przypadków kończyło sie to banem ;x

31221228212853220747.jpg

Opublikowano

To nic się nie stanie, ale jak nie chcesz już cheatować to wywal cały syf z kompa. Kiedyś Nexon dawał bany z notatką gdzie dokładnie był hack na twoim kompie, ale nie wiem jak jest teraz (nikt się nie skarżył na to od dłuższego czasu).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...