Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer.

Foson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, a więc dziś pobieram metin2 PL (global) i nie wiem na którym serwerze zagrać (chodzi mi o te kilkanaście bodajże kanałów.. s1,s2,s3.), chcę grać tam, gdzie jest sporo ludzi, a gra będzie przyjemna. Co polecacie? :)

graphic.png

Opublikowano

To jakiś nowo powstały serwer, że polecacie, czy jak? Czy ogółem się dobrze trzyma od jakiegoś czasu?

graphic.png

Opublikowano

To jakiś nowo powstały serwer, że polecacie, czy jak? Czy ogółem się dobrze trzyma od jakiegoś czasu?

Tak nowy server, wystartowal 16 kwietnia.

43976131910427822020.png

Opublikowano

Jeśli dopiero zaczynasz grę na PL'u to też polecam TBD. Panuje tam zupełnie inna atmosfera niż na starych, złączonych serwerach.

Też bym na nim grała, gdyby nie to, że mam w miarę ogarnięte konta na Samosie, które trochę szkoda zostawić. :x

Polecam TBD.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Kiedyś już grałem, miałem 35lvl bodego, lecz passy zapomniane. ^^ Dobra, zacznę na TBD - dzięki!

// A - jeszcze jedno pytanko. Czytałem, że bez IS ciężko się wybić. Jeśli zdobyłbym 60 smoczych monet - co za nie kupić, aby dostać trochę kasy? :)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...