Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Spadek prędkości internetu.

Chamsae

Pytanie

Opublikowano

Cześć, od jakiegoś miesiąca moja Neostrada chodzi wolniej, z prawie stałych 817 kb/s spadło na 247 kb/s.

Właśnie miesiąc temu zmieniłem telefon stacjonarny, to może być tego winą, czy może jakiś wirus w moim komputerze, albo wina dostawcy?

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W PL bez kłótni nie da się prawie nic załatwić, najprościej jest poprosić o imię i nazwisko pana/pani z którą sie rozmawia, w Cyfrowym Polsacie ostatnio miałem jadke że nagle sobie wyłączyli kazali mi czekać 48h. Na pizde do nich dzwonie mówię że całą rozmowe nagrywam dyktafonem to w 5 minutek telewizja wróciła. Jak coś chcą to potrafią.

graphic.png
Opublikowano

Podlacz na 1 dzien kabel i znajac zycie sie poprawi. Stan kolo rutera i zrob speed testa jesli wynik bedzie odpowiedni to cos stoi na drodze sygnalowi.

Ew. Masz przeciazonego neta jak to w neo bywa.

graphic.png
Opublikowano

Jestem człowiekiem, który nie umie się kłócić, ale zobaczymy... Jutro zadzwonię i zapytam co da się zrobić. ;f

Na drugim laptopie to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...