Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triadica.Net [Pl] [Dedyk]

mastercacek

Podoba Ci Się Serv?  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci Si? Serv?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TRADICA.NET

Czeka Cię mnóstwo przygód!

Czeka na Ciebie wiele potworów, dzięki którym zyskasz level!

Będziesz mógł brać udział w wojnach królestw, choć też będziesz mógł wziąć udział w turniejach PVP organizowanych przez TEAM!

Jeżeli szukasz serwera, na którym nie będziesz miał w 2 dni 90 levela oraz nie będzie Offline co 2 dni, to właśnie ten serwer jest dla Ciebie!

Serwer spolszczony w 96%!

Oprócz podstawowych questów, czekają na Ciebie również nowe, Tobie misje nie znane!

Na serwerze są nowe, różne i liczne miejsca, gdzie znajdziesz nowe potwory.

Posiadamy własnego klienta! Pracowaliśmy nad nim bardzo długo i mamy nadzieje, że się wam spodoba.

W naszym kliencie, są dostępne wszystkie 4 kanały do połączenia się oraz autopatcher, który przy wyjściu nowego patcha, sam zaaktualizuje Ci klienta!

Co nowego w kliencie?

* - Nowa tekstura podłoża

* - Odbugowana atlantyda

* - Nowy wygląd czarów dla niektórych profesji (z czasem, będzie dla wszystkich profesji)

* - Level postaci przy szepcie

* - Odbugowane wojny guildi

* - Działająca atlantyda w M1

* - Działająca arena PVP

* - itd

Tradica stawia na jakość gry! W grze są dostępne 4 kanały, na które może wejść po 650 osób!

Posiadamy 2 serwery dedykowane, które są wykorzystane tylko wyłącznie pod hostowanie serwera!

Parametry serwerów dedykowanych:

* Procesor: Intel i7 920 4x 2x 2.66+ GHz

* Pamięć RAM: 8 GB DDR 3

* Łącze: 1Gbit

* Datacenter: Francja

Obydwa serwery są oparte o system operacyjny FreeBSD 7.1! Nie ma mowy o żadnych lagach, kickach!

http://triadica.net

Strona główna:

http://triadica.net

Klient:

http://www.multiupload.com/G2FN0CG6BM

Patcher > Aby działał, wrzuć go do Metin2 2008 bądź 2007

http://www.multiupload.com/9GSMJKN50Z

Skan patchera:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/c1207d5baf326a8065db6c9bfc53afb56514d9ed01d1256c394498981df34c6f-1269355430

* Godziny działania: 24/7

* EXP: 200%

* DROP: 200%

* YANG: Zwiększone (z psa leci około 1k)

* Kowal: Do +6 nie pali! Później potrzebuje ulepszacze.

handlarze.png

Team:

* [GA]Synek

* [GA]Bambus3k

* [GM]Czervik

* [GM]Fatality

Kontakt z nami: e-mail: [email protected]

Serdecznie zapraszamy do gry!

Team triadica.net

Pomogłem ? Daj +

99.9 % POLSZCZYZNA !!!

Opublikowano

Czy to ze probojac zalogowac sie na swoje konto wyskakuje mi ze dane nie sa poprawne i to ze w top 5 graczy sa jedynie GM oznacza ze skasowali wszystkie postacie??? bo jesli tak to wydaje mi sie ze duza czesc osob nie wroci na tego serwa a przynajmniej ja..., co jest grane

Opublikowano

rozmawiałem z gm bambuskiem i powiedział że do 10 godziny spokojnie...

napisali tylko tak żeby noobki takie jak ty co chwila nie pisały.

Pomogłem ? Daj +

99.9 % POLSZCZYZNA !!!

Opublikowano
Czy to ze probojac zalogowac sie na swoje konto wyskakuje mi ze dane nie sa poprawne i to ze w top 5 graczy sa jedynie GM oznacza ze skasowali wszystkie postacie??? bo jesli tak to wydaje mi sie ze duza czesc osob nie wroci na tego serwa a przynajmniej ja..., co jest grane

serwer musieli wyczyścić ale czy postacie będą nic niemówili

a co do top5 to pomyśl logicznie

@@@ up , 2x up jeśli wam pomogłem dajcie chociaż +++

Pomogłem ? Daj +

99.9 % POLSZCZYZNA !!!

Opublikowano

sry za dubla ale... Serwer powstal przedwczoraj nie bylo mowy o becie a teraz ksauja wszystkie dane... nic o tym nikt nie mowil ze bedzie czyszczone.. moze to ktos z admin wyjasni mi prostemu userowi WTF???

starzy odejdą a przyjdą nowi ;>

A co do tej wypowiedzi to ze ugrales moze 34lvl i ci nie zalezy nie znaczy wcale ze inni sie uciesza rownie wspaniale jak ty gdyz zaszli duzo, duzo dalej...

Opublikowano

po 1 miałem 71 lvl a po drugie nie zgodzę się na usunięcie postaci zaraz do niego zadzwonie

odpowiem za 5 min...

@@ UFFF NIEBĘDZIE RESETU POSTACI

Pomogłem ? Daj +

99.9 % POLSZCZYZNA !!!

Opublikowano

mastercacek, chłopie nie rozśmieszaj mnie, jeden gracz wiecej lub mniej nic nie zmieni. Padłem po przeczytaniu że sie nato nie zgadzasz. A kogo to kuźwa obchodzi, że jakis ktoś sie nie zgadza ;x ? Będzie reset postaci, było to już mówione.

Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Był bug ze sztabkami które były po 0 yang do kupienia, więc zgodnie co zostało powiedziane w poprzednim temacie nt. triadici, reset będzie. Chyba, że chcecie grać z ludźmi którzy mają już po 1kkk...

Opublikowano

po 1 miałem 71 lvl a po drugie nie zgodzę się na usunięcie postaci zaraz do niego zadzwonie

odpowiem za 5 min...

@@ UFFF NIEBĘDZIE RESETU POSTACI

Jak to nie nie bedzie ?? jak juz był.

Opublikowano

Reset postaci jest jak najbardziej słuszny bo Ci co będą mieli po 1-2kkk kupią sobie full eq,zrobią skille na P i będą cwaniaczki...

edit

Jeżeli szukasz serwera, na którym nie będziesz miał w 2 dni 90 levela oraz nie będzie Offline co 2 dni, to właśnie ten serwer jest dla Ciebie!

No nie powiedziałbym ;/

usunąłem sygne! teraz pasuje!?

Opublikowano

Oj chyba konta usuneli albo... jeszcze konta się nie załadowały xD

Ale i tak reset jest słuszny bo niezły burdel zrobił się w mysql.

Robię sobie postać a tu nagle mam all przyjaciół w liście z l99 xD

Robię gildię nagle nie ma nazwy robie relog daje ch2 i jestem w gildi z chunjo...

Opublikowano

Ja mam takowy problem bo aby server sie zaladowal musi byc polaczenie ze strona przez autopatchera tak ? bo ja mam jakis blad i... brak polaczenia z serverem kto wie jak na tkie cos poradzic ;] bd ++ i 5

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...