Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scripts - który wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam dylemat, gdyż, aż chcę sobie zakupić coś płatnego do BoL'a, ale problem leży w tym, że nie mam pojęcia co wybrać. Interesują mnie tylko i wyłącznie - Spider Woman, Thresh od Brolanda oraz reborn. Przesiaduje przeważnie na bocie i w jungli, czytałem, że ten skrypt na thresha coś im nie wyszedł bo ludzie skarżą się, że nie trafia strasznie dużo haków, więc już tutaj nie wiem, następny jest Spider Woman, czy to się nadal trzyma? Nadal taki dobry jak w poprzednich wersjach?  Na sam koniec wybrałem sobie Reborn pod adc, chociaż nie wiem czy to nie strata kasy bo nie potrzebuję żadnego gawna do last-hitowania, gdyż sam opanowałem tą umiejętność i mogę spokojnie powiedzieć, że perfekcyjnie. Więc słucham was, poczeba mi waszej pomocy, pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Opublikowano

Siemanko, mam dylemat, gdyż, aż chcę sobie zakupić coś płatnego do BoL'a, ale problem leży w tym, że nie mam pojęcia co wybrać. Interesują mnie tylko i wyłącznie - Spider Woman, Thresh od Brolanda oraz reborn. Przesiaduje przeważnie na bocie i w jungli, czytałem, że ten skrypt na thresha coś im nie wyszedł bo ludzie skarżą się, że nie trafia strasznie dużo haków, więc już tutaj nie wiem, następny jest Spider Woman, czy to się nadal trzyma? Nadal taki dobry jak w poprzednich wersjach?  Na sam koniec wybrałem sobie Reborn pod adc, chociaż nie wiem czy to nie strata kasy bo nie potrzebuję żadnego gawna do last-hitowania, gdyż sam opanowałem tą umiejętność i mogę spokojnie powiedzieć, że perfekcyjnie. Więc słucham was, poczeba mi waszej pomocy, pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Mogę podesłać Ci na PW cracked Spider Woman i Reborn no i może Thresh Prince

Edit

Za free

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...