Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który z Galaxy S3 jest lepszy/czym się różnią/który podróbką?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! ;) pisze do was z takim pytaniem, patrzyłem sobie na allegro ostatnio na telefony i zaciekawił mnie S3, oczywiście oryginał. Znalazłem jakieś dwie wersje ''Wersja Koreańska'' oraz ''Wersja Europejska'' . Cena ich jest bardzo podobna, tylko nie wiem czym się różnią a może oba to podróbki oryginalnego S3? Podaje linki i prosze się troche rozpisać o różnicach i którego warto kupić jeżeli oczywiście warto ;)

KOREAŃSKA:
http://allegro.pl/samsung-galaxy-s3-i9300-siii-prezent-najtaniej-i4329093917.html

EUROPEJSKA:
http://allegro.pl/samsung-galaxy-s3-i9300-16gb-futeral-najtaniej-i4329069350.html

Jeżeli ktoś ma link do jakiegoś nowego, oryginalnego samsunga s3 to może oczywiście podać ;)

ddasd 

Opublikowano

Gwarancja serwisowa - czyli był albo naprawiany z innych części albo podróbka z chin. Podróbkę wyróżniają dwa wejścia na kartę SIM oraz różnica pomiędzy odległością przycisku HOME od ekranu. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Takie tanie są odnawiane, nie podróbki zaczynają się od ceny ~850/900 zł. 

To niej jest podróbka. 

Obydwie wersje są identyczne tyle, że jedna była wyprodukowana w Azji, a druga w Europie.

26277095327341632366.png

Nick: Wojownik (tak, to jest nick)

Opublikowano

To nie są podróbki ale są odnawiane bez gwarancji producenta, więc jeżeli coś się zepsuje to trzeba odsyłać tam gdzie kupiłeś czyli np. do Azji. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

ale chodzi mi czy efekt korzystania jest taki sam, czy będą się zacinały, będą się odróżniały od oryginału, czy będą jakieś błędy czy po prostu będą działały identycznie 

ddasd 

Opublikowano

Mogą się zepsuć po 2 dniach albo będą działać perfekcyjnie, ale z tym bym trochę podyskutował, bo mogą w odnawianym telefonie być stare części jak bateria która będzie trzymała 5 godzin. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Gwarancja: Serwisowa

Czy czytanie jest takie trudne? to kolejny odnawiany telefon..

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...