Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można coś osiągnąć bez płacenia ?

Kubeq78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Gram już ponad miesiąc i mam wrażenie że bez wpłacania kasy nie osiągnę zbyt wiele

Otworzyłem już chyba z 30 pakietów i do tej pory nie mam żadnych legend a moje karty wydają się odstawać od reszty,nie mogę nawet złożyć decka z obecnych kart.

Gra ktoś bez realnej gotówki ? jakie macie osiągnięcia ? 

Opublikowano

Cześć!

Ja nie wydałem ani złotówki na HSa, a mam już złożonych sporo decków "na bogato" tj. mam sporo legend, epików itd... Co mogę Ci polecić... Graj i jeszcze raz graj ;). Wybierz areny, tam się najlepiej zarabia. Nie pal i nie twórz kart jeśli nie chcesz stworzyć konkretnego decku.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Jedyną opcją jest granie, granie i jeszcze raz granie. Jeśli się dużo gra, to idzie coś osiągnąć bez płacenia :)

1780114744926761191981.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Da się ktoś ostatnio mi w statusie pisał ze gra pay2win ale przecierz tu tylko za real kase mozna kupic pakiety kart, ale za złoto w grze też można kupować wiec jak bedziesz wydawal kase to szybciej cos osiagniesz ale nie bedziesz koniecznie lepszy od tego co nic nie wydal bo bedzie on duzo gral i zbieral kase na pakiety.

Mowiac krotko:

Da sie wszystko osiagnac bez kasy lecz z nia bedzie troche szybciej ale troche wysilku i mozna wszystko.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Są streamerzy, którzy jadą na deckach f2p, co pokazuje ci, że jedynie karty możesz kupić za hajs, bo skilla nie kupisz. trzym się z fartem elo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...