Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki z wirusami

Pabel321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Spotykam sobie filmiki na youtube,że ludzie używają czitów do Need For Speed World.Więc ja postanowiłem sobie pobrać dwa hacki.Jest to TachkaMenyalka 6.1 i Trainer by GMZ.Czy te hacki są zaufane czyli nieszkodliwe czy są niezaufane czyli szkodliwe ?

Opublikowano

Zaufane, a kwestia szkodliwości zależy od sposobu, w jaki używasz tych cheatów.

Przykładowo, jeśli używasz TachkaMenyalka 6.1 tylko po to, aby porównywać auta na jeździe dowolnej - nie ma szansy na blokadę konta.

To samo dotyczy trainera od GMZ - część funkcji jest stosunkowo bezpieczna i trudna do wykrycia, inne natomiast są widoczne gołym okiem (jak np. auto finish, wallhack, czy speedhack).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Dzięki. Polecamy się na przyszłość :)

Czyli jak wyłącze antywirusa to nie złapie mi wirusa albo trojana albo innego syfu?

Opublikowano

Ale jak będę używał TachkaMenyalka żeby jeździć po jeździe dowolnej albo wygrywać zczitowanym autem wyścigi to jest szansa na bana?

Opublikowano

Tak jest prawdopodobieństwo że inni gracze cię zgłoszą

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Ale oglądałem filmik prezentujący ten cheat TachkaMenyalka to mówił na filmiku,że można tym cheatem wygrywać wyścigi 

Opublikowano

Ale oglądałem filmik prezentujący ten cheat TachkaMenyalka to mówił na filmiku,że można tym cheatem wygrywać wyścigi 

Samym cheatem nie wygrasz wyścigów...

Możesz zamienić np. VW Scirroco na McLarena F1, ale tak czy siak musisz ten wyścig przejechać i dotrzeć na metę jako pierwszy.

Bardzo łatwo dostać za to bana.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...