Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ja jestem Xardas [ADM] Czyli Właściciel Servera Pokemonever.cba.pl Poszukuje graczy Ogarniętych którzy umieją expć ... Mamy coprawda łatwiejszy exp niż ta PxG Lecz mimo wszystko nadal trudny! Silnik Posiadza : -Idealne odwzorowanie Outland (PxG 2014) -Textury Pokemon (PxG 2014) -Około 90 questów w tym 6 Legędarnych! -Mamy Niestety Narazie tylko 2 generacjie Pokemon co bd z czasem zmienione pracujemy nad 3,4,5,6 !!! -Bardzo miła Atmosfera! -Aktywna Administracja! -Działający System .headbutt .Ditto System -Kolejny Ciekawy dodatek to Ikony Zamiast Pokeballa Co widać na ss! " /> : " /> www.pokemonever.cba.pl

http://otservlist.org/ots/1510876

Opublikowano

Ja jak pobieram wyświetla się jakieś gówno ktorego ni wuja nie idzie ani zainsalować ani otworzyć taki plik który trzeba gdzieś wrzucić a nwm gdzie ...

86226145013474567463.png

Opublikowano

Witam pobierzcie tego klienta ze strony www.pokemonever.cba.pl >>> najlepiej ze speedy share!

jak wam tamten nie działał.

Dziękuje i pozdrawiam xardas.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...