Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż oglądam sobie własnie streama krula dolnej linii i tam była nie jaka Cassio i Twitch. I nagle zaczęły się jakieś dziwne DC i ktoś na czacie napisał, że to jest własnie freeze hack a nie jak większość twierdzi drop hack. Na czym polega ten cały freeze hack i w jaki sposób ma pomóc w grze?

Opublikowano

A jak to jest że typ nadal może się ruszać ? bo np. 2 dni temu grałem to u enemy tez mieli drop hacka tyle że ten lee sin nie ruszał się, ale za to używał go za każdym razem jak pushowali i w końcu wygrali split pushem.

Opublikowano

UP@ To nie jest "typ", to jest zwykły DropHack, tylko, że ma słabego VPS, który nie zlagowywuje gry ,tylko są lagi.

@Edit @Night1234 przeczytałem "jaki to jest typ", :D

Opublikowano

UP@ To nie jest "typ", to jest zwykły DropHack, tylko, że ma słabego VPS, który nie zlagowywuje gry ,tylko są lagi.

dziex, ale myslałem o "typie" jako graczu ;p, a pozatym nie rozumiem w jaki sposób gracz który ddosuje nadal może się poruszać kiedy inni maja takie lagi że nie mogą zrobić całkowićie niczego.

Opublikowano

@Night1234 Tak właściwie to nie zawsze może się ruszać, sęk w tym, że zaznaczasz sobie gdzie masz iść lub kogoś zaatakować (AA) i dopiero potem włączasz DDosa (DropHacka)

Opublikowano

Czyli daloby sie wykonac atak DDoS na Darmowym Vps w celu lagowania gry ? >.<

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@albicoolvod Tak

@Night1234

tak, ale do tego potrzebny dobry VPS, 30-50 zł może starczyć, tak to są zwykłe lagi, myślę, że ten film od Selexa pokazuje VPS'a takiego za 10-25zł, czyli po prostu lagguje. Jeśli chcesz coś popykać na DH to napisz do mnie na PW ;)

Opublikowano

xD No k***a wiem, że jest freeze hack ale on coś robi poza tym, że wszyscy dostają kurwnego laga?

Tak. Jeżeli potrzebujesz szybko zrobić kostki lodu to freeze hack jest najlepszym wyborem.

@AntyWarn

To nie freeze hack to zwykły DDoS, wykonujesz daną czynność (np. idzie pod turreta podczas uciekania przed przeciwnikiem) i DDoSujesz.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...