Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon komórkowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. nie potrafiłem znaleźć odpowiedniego działu w którym mozna byłoby pytać o telefony wiec pisze tutaj:) a mianowicie, mam dylemat a w zasadzie dwa dylematy :) chce zakupić 2 telefony mam wypatrzone 4 modele i potrzebowałbym wiedziec które najlepsze i oczywiście dlaczego, stwierdzenia '' telefon X lepszy bo tak'' mnie nie interesują, za wszystkie kreatywne wypowiedz z góry dziekuję :) tutaj macie telefony które mnie interesują: 

1 zestaw:

-Samsung Galaxy s3

-LG G2 Mini

2 zestaw:

-Samsung Galaxy Note II 

-Nokia lumia 1320

Chodzi mi tutaj tylko o wybór pomiędzy telefonami w każdym zestawie, ponieważ jeden z tych telefonów bedzie dla mnie a drugi dla znajomego wiec wiałbym nie mieszać tych zestawów:) Jeśłi będziecie mieli jeszcze jakieś inne propozycje to z chęcią wysłucham :)

Opublikowano

Dałeś 2 totalnie inne systemy i jak można tu pomóc?

Osobiście mam nota 2 i nie jest źle S3 także jestem w posiadaniu i tutaj wg. mnie to szajs nad szajsem bo gierki potrafią ostro przymulić + mala bateria (zawsze można zmienić)

Jakoś fanem LG nigdy też nie byłem + mini to już wgl.

Note 2 + lumia wg. mnie ciekawsza propozycja chociaż ciągle pocięte.

graphic.png
Opublikowano

Lumia 1320 ofc bardzo szybka, bo Windows Phone i bardzo duży ekran. Note 2 ma fajny "cukierkowy" ekran i jest wydajny. Nie polecam SGS3 - testowałem u znajomego i muli nawet launcher ale myślę, że po wgraniu custom roma będzie śmigać okej ale te ich Knoxy etc. to szkoda głowę zawracać. Imho Lumia 1320 + LG G2 Mini. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Ja bym brał Galaxy S3 i Note 2 - bardzo dobre telefoniki. Nie prawda, że SGS3 muli. Jak go odpowiednio zasyfisz to może zacząć.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...