Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Testowy nie działa

MerionV14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam problem z serverem testowym WoTa. (Common Test) otóż kiedy wchodze i próbuje sie zalogować mam taki komunikat :failed to connect to the server. the server may be unavailable or your network connection settings may be wrong. na początku wyskakiwało to bo serve rbyl zamkniety (nie mozna bylo wybierac serwerow poprostu byl W.o.T Common Test) ale kiedy mam okno logowania to pisze Auto i moge wybrać Common Test 1 bądz 2 . O co chodzi ? czemu nie idzie sie zalogowac ? co zrobic zeby sie udalo ?

Opublikowano

Witam. mam problem z serverem testowym WoTa. (Common Test) otóż kiedy wchodze i próbuje sie zalogować mam taki komunikat :failed to connect to the server. the server may be unavailable or your network connection settings may be wrong. na początku wyskakiwało to bo serve rbyl zamkniety (nie mozna bylo wybierac serwerow poprostu byl W.o.T Common Test) ale kiedy mam okno logowania to pisze Auto i moge wybrać Common Test 1 bądz 2 . O co chodzi ? czemu nie idzie sie zalogowac ? co zrobic zeby sie udalo ?

Bo nie ma serwera teraz ?

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Jeżeli serwer testowy się pojawi na 100 % usłyszysz o tym na MPC lub Worldoftanks.eu niedawno był common test twierdzy... wypatruj gdyż powinien się pojawić znów w najbliższym czasie :) 

Opublikowano

no i właśnie kiedy byla ta twierdza na serwerze testowym MIALEM TO SAMO 

Ta Twierdza była na poprzednim serwerze testowym. Jeżeli nie miałeś klanu lub Twój dowódca nie był online na serwerze testowym to i tak byś nie pograł, bo to działa coś podobnie jak CW.

Opublikowano

ale ja chcialem tak poprostu wejsc i wyprobowac T-68A xddd 

Poczekaj na test 9.2. Tak btw. nie ma takiego czołgu, jak T-68A. Chyba T-62A.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co mam zrobić jak jest już 9.2 i już zaaktualizaowałem aktualizacje i loguję się i pisze Conneting a po kilku sekundach znowu muszę sie zalogować . Pomożecie ?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngcelownik007 Test 9.2 jest już wyłączony, bo wyszedł update.

Ja grałem w testy 9.1 po tym jak wyszedł update :D

Kumpel powiedział że to niemożliwe, a jak mu pokazałem ss,y to się wkur... :D

Ale fakt, już po testach.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Ja grałem w testy 9.1 po tym jak wyszedł update :D

Kumpel powiedział że to niemożliwe, a jak mu pokazałem ss,y to się wkur... :D

Ale fakt, już po testach.

Test wylaczaja zazwyczaj gdy na kazdym serwerze jest juz wprowadzona aktualizacja. U amerykancow zwykle wprowadzaja dzien po nas (9.2 wyjatek) i dlatego mogles grac po wprowadzeniu 9.1.

Opublikowano

Test wylaczaja zazwyczaj gdy na kazdym serwerze jest juz wprowadzona aktualizacja. U amerykancow zwykle wprowadzaja dzien po nas (9.2 wyjatek) i dlatego mogles grac po wprowadzeniu 9.1.

Dodam też że 2 dni po aktualizacji można pykać jeszcze, bo tak jak Juri napisał wszystkie serwery muszą się zaktualizować :)

Opublikowano

Dodam też że 2 dni po aktualizacji można pykać jeszcze, bo tak jak Juri napisał wszystkie serwery muszą się zaktualizować :)

2 dni po wprowadzeniu na serwer rosyjski, bo zazwyczaj wprowadzają Rosja>Eu>US (nie wiem jak te chiny, japonie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...