Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loganie na kamerze

CorshiKing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem z jakiego powodu loga mnie z kamer moda. Wszystko wgrane poprawnie, wczoraj w nocy jeszcze bot śmigał.Regularnie usuwam pliki ymir i logo 1 i logo2, aby bot działał, ale jak zostawie metka na minute to wywala do menu. Po ponownym zalogowaniu i ustawieniu pelerynek, oddawania expa i podnoszeniu itemów samo mnie lognęło.

Dodam,że wywaliło mnie przed chwilą od razu po kliknięciu opcji podnoszenia itemków. Lista jest naprawdę długa i nie wiem dlaczego tak się namnożyła ilość itemów, których chciałem żeby było podnoszonych 4-5. Teraz testuje bez podnoszenia itemków i jak na razie nie wywala. Wychodzi na to,że ta lista itemów powoduje lagi i wywala mi moda. Ma ktoś pomysł jak to naprawić? Może ponowne zainstalowanie moda pomoże? Nie znam się na tym :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Też tak kiedyś miałem i to nawet z tym programem co podnosi itemy oraz kase. Logało też.. Wystarczy poczekać dzień lub kilka aż wyjdzie aktualizacja Kamer Mod. Pewnie była aktualizacja Metina i powoduje błędy z tym cheatem. Jak używałem Kamere Mod to nie musiałem usuwać żadnych plików.. Może to przez nie.

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...