Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mogę Podczas diety..

S3L0S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, otóż mam takie pytanie

ono brzmi tak:Czy mogę podczas diety na masę ćwiczyć ? AKW6 , BICEPSA ITP?

Mam nadzieję że szybko dostane odpowiedź dziękuje.

Opublikowano

Możesz, dieta + ćwiczenia = cuda ;) nie ma znaczenia co ćwiczysz, tylko nie ćwicz kilku większych części ciała ;)

co k***a

Przecież kazdy poczatkujący musi a raczej powinien zacząć od fbw = full body workout 

split jest dla bardziej zaawansowanych 

Dieta to podstawa do ćwiczeń a program ogarnij sobie najlepiej na jakimś kulturystyczym forum 

Sądząc po twoim pytaniu mogę z góry zalozyć ze nic tego nie będzie i tak, kluczem do sukcesu jest wiedza, wiedza i jescze raz wiedza a ty się pytasz o paradoksalną rzecz, dodatkowo na forum gdzie każdy świata poza komputerem nie widzi i waży 40kg xdd

nie ten dział btw

Opublikowano

Dobra, dzięki że podałeś mi trening Full body workout , poruszy mnie do trenningów 

Opublikowano

co k***a

Przecież kazdy poczatkujący musi a raczej powinien zacząć od fbw = full body workout 

split jest dla bardziej zaawansowanych 

Dieta to podstawa do ćwiczeń a program ogarnij sobie najlepiej na jakimś kulturystyczym forum 

Sądząc po twoim pytaniu mogę z góry zalozyć ze nic tego nie będzie i tak, kluczem do sukcesu jest wiedza, wiedza i jescze raz wiedza a ty się pytasz o paradoksalną rzecz, dodatkowo na forum gdzie każdy świata poza komputerem nie widzi i waży 40kg xdd

nie ten dział btw

Ty jesteś debilem? na początek najlepiej jest i tak sama dieta aby zrzucić nie zbędne KG + ewentualnie brzuszki, i poczytaj w internecie czy się powinno ćwiczyć np, kilka większych części ciała np. brzuch, plecy i klatka. Nigdzie nie znajdziesz aby tak robić!

Zacznijmy też że jeżeli ma nadwagę, i by ćwiczył ciągle większe części ciała w tym samym czasie często czy jakkolwiek :P to będzie obciążał plecy i kręgosłup co jak każdy wie jest nie zdrowe, na początek radzę ci brzuszki, jakieś małe ćwiczenia z hantlami i czasem brać coś na klatę ;) wiem coś o tym bo sam jestem otyły i często w garażu ćwiczę :D pamiętaj też że jak bierzesz na klatę, to nie więcej jak 40-50% masy twojego ciała, najlepiej i tak jest brać mniej i robić więcej serii.

Opublikowano

Ty jesteś debilem? na początek najlepiej jest i tak sama dieta aby zrzucić nie zbędne KG + ewentualnie brzuszki, i poczytaj w internecie czy się powinno ćwiczyć np, kilka większych części ciała np. brzuch, plecy i klatka. Nigdzie nie znajdziesz aby tak robić!

Zacznijmy też że jeżeli ma nadwagę, i by ćwiczył ciągle większe części ciała w tym samym czasie często czy jakkolwiek :P to będzie obciążał plecy i kręgosłup co jak każdy wie jest nie zdrowe, na początek radzę ci brzuszki, jakieś małe ćwiczenia z hantlami i czasem brać coś na klatę ;) wiem coś o tym bo sam jestem otyły i często w garażu ćwiczę :D pamiętaj też że jak bierzesz na klatę, to nie więcej jak 40-50% masy twojego ciała, najlepiej i tak jest brać mniej i robić więcej serii.

Dobry bełkot dzieciaka którego zabolało że ma zerowe pojęcie w tym temacie, jeszcze się przyznałeś że jesteś grubasem xD ćwiczę już bardzo długo i mam szerokie pojęcie w temacie. Dobra to lecimy.

Zrzucanie niezbędnych kilogramów? Przeczytaj to i się zastanów kto tu jest debilem i to totalnym.

Nie powinno się cwiczyć kilku dużych partii miesniowych? fbw w google, cała masa wyników np. http://www.sfd.pl/%5Bart%5D_FBW_Full_Body_Workout_by_georgu-t364504.html

Jakby miał nadwage to by nie pytał o kwestie związaną z robienia masy. W ogole jakie obiążanie pleców i kręgosłupa, przeciez nikt mu nie każe robić martwego ciągu od razu na pierwszym treningu. 

Ćwiczysz w garażu, ok xD

Kwestia wyciskania przy ćwiczeniach na masę to jak największy ciężar i mała ilość powtórzeń, góra 10. Serie 3 na start. (u mnie 6 x 4) + 'Nie więcej jak 40-50% masy' wyciskam kilka kg więcej niż ważę na serie, lol

Opublikowano

Dobry bełkot dzieciaka którego zabolało że ma zerowe pojęcie w tym temacie, jeszcze się przyznałeś że jesteś grubasem xD ćwiczę już bardzo długo i mam szerokie pojęcie w temacie. Dobra to lecimy.

Zrzucanie niezbędnych kilogramów? Przeczytaj to i się zastanów kto tu jest debilem i to totalnym.

Nie powinno się cwiczyć kilku dużych partii miesniowych? fbw w google, cała masa wyników np. http://www.sfd.pl/%5Bart%5D_FBW_Full_Body_Workout_by_georgu-t364504.html

Jakby miał nadwage to by nie pytał o kwestie związaną z robienia masy. W ogole jakie obiążanie pleców i kręgosłupa, przeciez nikt mu nie każe robić martwego ciągu od razu na pierwszym treningu. 

Ćwiczysz w garażu, ok xD

Kwestia wyciskania przy ćwiczeniach na masę to jak największy ciężar i mała ilość powtórzeń, góra 10. Serie 3 na start. (u mnie 6 x 4) + 'Nie więcej jak 40-50% masy' wyciskam kilka kg więcej niż ważę na serie, lol

"
Do kogo kierowana jest ta magiczna metoda? 
Trening ten kierowany jest do szerokiej rzeszy „pakerów". Naddaje się on dla tych, którzy dopiero zaczynają swoja zabawę na siłowni. Mogą z niego korzystać osoby bardziej doświadczone, oraz ci, którzy np. wracają do tego sportu po dłuższej przerwie. 
"
Pakerów....

Nie napisałem że jestem grubasem, to że mam nadwagę nie znaczy że wyglądam jak kula :)

Ćwiczę w garażu iż mam tam sporo miejsca na ławeczkę, bieżnię i inne drobne sprzęty ;) coś jeszcze?

Opublikowano
"
Do kogo kierowana jest ta magiczna metoda? 
Trening ten kierowany jest do szerokiej rzeszy „pakerów". Naddaje się on dla tych, którzy dopiero zaczynają swoja zabawę na siłowni. Mogą z niego korzystać osoby bardziej doświadczone, oraz ci, którzy np. wracają do tego sportu po dłuższej przerwie. 
"
Pakerów....

Nie napisałem że jestem grubasem, to że mam nadwagę nie znaczy że wyglądam jak kula :)

Ćwiczę w garażu iż mam tam sporo miejsca na ławeczkę, bieżnię i inne drobne sprzęty ;) coś jeszcze?

pakerów jest w cudzysłowie więc jest to ironia kretynie, zaraz dalej masz napisane ze nadaje się dla tych co zaczynają swoją przygode z siłownią, nie dość że nie potrafisz składać zdań to jeszcze problemy z czytaniem :v

ja nie muszę nic dodawać xdd

Opublikowano

pakerów jest w cudzysłowie więc jest to ironia kretynie, zaraz dalej masz napisane ze nadaje się dla tych co zaczynają swoją przygode z siłownią, nie dość że nie potrafisz składać zdań to jeszcze problemy z czytaniem :v

ja nie muszę nic dodawać xdd

Lokacja::: |UK| Luton :: ;) i też nie mówię że jestem jakiś święty w tych rzeczach :P sam ćwiczę kilka razy w tygodniu, i interesuje mnie to trochę :) i kiedyś przeczytałem w internecie że nie powinno się ćwiczyć kilku większych partii mięśni tak? :P ale i tak stwierdzisz że teraz to napisałem dlatego abym się nie pogrążył :P
Opublikowano
Możesz, dieta + ćwiczenia = cuda  ;) nie ma znaczenia co ćwiczysz, tylko nie ćwicz kilku większych części ciała  ;) 

1 część zdania ok (jedyne co dobrze powiedziałeś w tym temacie), co do 2 części to powinieneś sprecyzować. Racja, nie jest wskazane w przypadku splita by ćwiczyć 2 duże partie mięśniowe na 1 treningu.

Zacznijmy też że jeżeli ma nadwagę, i by ćwiczył ciągle większe części ciała w tym samym czasie często czy jakkolwiek  :P to będzie obciążał plecy i kręgosłup co jak każdy wie jest nie zdrowe, na początek radzę ci brzuszki, jakieś małe ćwiczenia z hantlami i czasem brać coś na klatę  ;) wiem coś o tym bo sam jestem otyły i często w garażu ćwiczę  :D pamiętaj też że jak bierzesz na klatę, to nie więcej jak 40-50% masy twojego ciała, najlepiej i tak jest brać mniej i robić więcej serii. 

P******** głupoty i jeszcze obrażać? I kto tu jest debilem? ;) Pierdolisz mu o zrzucaniu kilogramów kiedy on pisze o diecie na mase...

No nie znajdzie, bo w splicie nie łączy się 2 dużych partii, ale my mówimy tu o FBW. Znowu o tej nadwadze? Ja p******e.... CZYTAJ K***A NASTĘPNYM RAZEM ZE ZROZUMIENIEM. Kto Cię wypuścił z podstawówki? :O - chyba, że jeszcze tam jesteś to uznaj pytanie za nieaktualne. Pizde będzie obciążał... Jak będzie wszystko wykonywał poprawnie technicznie to nic mu nie będzie. Brzuszki? HAHHAHA :) Czasem coś brać na klate? no ja p******e... 40-50% w treningu na mase? Aha... 

Przepraszam za słownictwo, ale serio c**j mnie strzela jak czytam takie coś..

Co do autora tematu: kfd.pl; sfd.pl - wejdź, poczytaj z tydzień/dwa i będzie Ci o wiele łatwiej ;) Polecam Ci FBW, bo ja na dobrym planie zrobiłem większe postępy jak na splicie.

1317454587-U195480.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...