Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xXCzillXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czytałem na ruskim profilu facebooku i napisali o tym żę beta skasuje wszystko na kontach i będzie jak by od nowa gra ! i były też gadki o tym ze będzie można na serverach grać jak na pl1 czy glob1 itp ,,a oto informacje na temat co dostanie każdy kto się zarejestruje lub zaloguje w ( 30 LIPCA) ...tak napisano nie jestem pewien kiedy ale piszą że 30!

Seafight BETA is information ...

open-beta.seafight.com:After 2 days so will open ..

Everyone will be equal and Ship to Ship Who Shall Be ..

- 1 Million Crystal

- 4 Million Pearl

- 1 Million Mojo

- Full Vodou Ball on Black Market

- Free France Design

Opublikowano

wiesz jak już usuwają wszystko z kont jak armay kulle to raczej coś będą robić.. i lepiej zeby były servy już a nie że wszyscy na jednym i wszyscy cię topią! a te turki i im dopisują do kont wszystko co chcą to i tak to nie masz szans z takimi jak wszystko mają dopisane a jak ty prosisz o dopisanie żeby choćby kupić elite to cię wysmieją :) tak że lepiej niech zrobią servy i niech turki grają na swoim ruski też wszyscy ;p

Opublikowano

wiesz jak już usuwają wszystko z kont jak armay kulle to raczej coś będą robić.. i lepiej zeby były servy już a nie że wszyscy na jednym i wszyscy cię topią! a te turki i im dopisują do kont wszystko co chcą to i tak to nie masz szans z takimi jak wszystko mają dopisane a jak ty prosisz o dopisanie żeby choćby kupić elite to cię wysmieją :) tak że lepiej niech zrobią servy i niech turki grają na swoim ruski też wszyscy ;p

Server beta nigdy nie będzie serverem normalnym, o to się nawet nie łódź =) Server będzie czynny od jutra żeby testować system transmogryfikacji, potem zostanie na dłuuuugo zamknięty. Sądzę że dadzą coś na początek ale czy to będzie 4 miliony pereł, 1 milion kryształów i 1 milion mojo? Nie wiem, przekonamy się jutro. Z całym szacunkiem Czill ale takiej bredni dawno nie słyszałem ;) Oni mają tylko wśród swoich znajomych admina, sam z nimi siedzę na ts to wiem, a że to server testowy to im dopisuje co chcę :) Każdy ma prawo grać na serverze testowym, wystarczą odpowiednie wejścia i można się fajnie bawić.

Opublikowano

ja napisałem 30 LIPCA to będzie możn otrzymać a nie jutro .. chyba ze zle napisali ale pisało 30 JULY ... a to ze mówisz że pisze brednie to skąd mam to wiedzieć .? jak widze nowości co się zmienia w sf i jakie bugi są to pisze to a nie że jestem beszczelny i nie udostępniam to na forach dzieki,!

Opublikowano

Ale wiecie to jest bp nigdy nic nie wiadomo może dostaniemy a może nie okaże się  u nich oficjalne info nawet nie jest pewne ponieważ prawie zawsze mają jakąś obsuwkę w czasie

334qlo8.jpg
Opublikowano

a o to że oni mają kupli i sobie załatwiają że mają full elity i wgl to czemu inni nie mogą dostać po 1 mln pereł lub elite też ? to jest wtedy bez sęsowna gra ! jak wszyscy mają co chą a inni muszą o to sami walczyć ! następnym razem niech ci co mieli co chcieli nie mają nic a ci co nie mieli nic niech mają fulle co chcą i się przekonamy .

Opublikowano

a o to że oni mają kupli i sobie załatwiają że mają full elity i wgl to czemu inni nie mogą dostać po 1 mln pereł lub elite też ? to jest wtedy bez sęsowna gra ! jak wszyscy mają co chą a inni muszą o to sami walczyć ! następnym razem niech ci co mieli co chcieli nie mają nic a ci co nie mieli nic niech mają fulle co chcą i się przekonamy .

nie grasz w to od tygodnia tylko raczej kilka lat od jakiegoś czasu już tak w tej grze i doskonale o tym wiesz

334qlo8.jpg
Opublikowano

tak gram od początku całego SF ! gdzie jeszcze bractwo GIT składało się z 5 statków ;P ale to żę mając znajomości nie czynni cię w SEAFIGHT niczym lepszego ! ja moge mieć 18 elite i 10 pirata i mogę rozwalić 20/27 z łatwością :) tylko trzeba dobrze umieć grać i bić na przeskoki wtedy wróg jest bez szans :)

Opublikowano

tak gram od początku całego SF ! gdzie jeszcze bractwo GIT składało się z 5 statków ;P ale to żę mając znajomości nie czynni cię w SEAFIGHT niczym lepszego ! ja moge mieć 18 elite i 10 pirata i mogę rozwalić 20/27 z łatwością :) tylko trzeba dobrze umieć grać i bić na przeskoki wtedy wróg jest bez szans :)

Ty kurczę widzę nie rozumiesz. To jest server testowy, wejdź sobie na ts'a.. pogadaj po angielsku jak umiesz i się wszystkiego dowiesz. Myślisz, że skąd ludzie mają np; pokłady hebanowe itd? Też uważam, że jest to nieuczciwe dla innych graczy ale jak sama nazwa wskazuje, to jest server testowy, tam masz tylko testować a nie grać kupę czasu. Myślisz, że skąd gracz "ARMI" ma 3 elity na fullu wszystkiego? Po 900 milionów pereł? Na serverze testowym bez znajomości nie dorównasz takiemu. A jeśli chcesz pograć uczciwe to niestety ale nie graj na becie. Tak było i będzie, zrozum to

Opublikowano

luxik1010 nie drzyj mordy ! ja wiem co to beta grałem w to szybciej niż ty ! wiec mnie nie ucz grałem już na becie tej pierwszej wiec prosze cie ok ..wyluzuj majty stary ! a to ze to server próbny i nie płaci się tam za kase ani nic to jak by ktoś poprosil by dopisali chciażby 1mln pereł to co ! ? nie dopiszą ci czemu ? przecież to server próbny tam się nie płaci a jak by sie płaciło to wtedy rozumiem że ci nie dopiszą ale wez ! stary server próbny szystko masz było za 1 złoto lub 1 perłe nie działa płatność to czemu ci nie dopiszą ? jak by była możliwość płatnośći to bym sobie konto na fulla zrobił i bym wszystkich tam powybijał :) THX temat zamknięty PISS

Opublikowano

luxik1010 nie drzyj mordy ! ja wiem co to beta grałem w to szybciej niż ty ! wiec mnie nie ucz grałem już na becie tej pierwszej wiec prosze cie ok ..wyluzuj majty stary ! a to ze to server próbny i nie płaci się tam za kase ani nic to jak by ktoś poprosil by dopisali chciażby 1mln pereł to co ! ? nie dopiszą ci czemu ? przecież to server próbny tam się nie płaci a jak by sie płaciło to wtedy rozumiem że ci nie dopiszą ale wez ! stary server próbny szystko masz było za 1 złoto lub 1 perłe nie działa płatność to czemu ci nie dopiszą ? jak by była możliwość płatnośći to bym sobie konto na fulla zrobił i bym wszystkich tam powybijał :) THX temat zamknięty PISS

Słuchaj kolego, mordę to możesz mieć jedynie Ty. Nie wiem ile masz lat i jaki masz iloraz inteligencji (wygląda na mały), ale jeśli według Ciebie gdzieś wcześniej jak to powiedziałeś "wydarłem mordę" to jesteś w błędzie. Mówisz, że grałeś wcześniej niż ja? Ciekawe, chociaż nie masz pojęcia kim jestem :) Śmieszy mnie to, bo gram nie tylko od powstania PL1 ale również grałem na globalu, więc proszę Cię dziecię nie mów mi kto tu gra dłużej. Aaa co ma server "próbny" do tego czy ktoś płaci kasę na innych serverach? Czy Ty się słyszysz? Nie masz konta powiązanego z serverem beta, nie sprawdzają Ci ile wpłacasz kasy na normalny server. Kurczę Twoja logika i tok myślenia mnie powala na kolana. A jeśli chodzi o moje konto na becie - nie narzekam =)

Opublikowano

po pierwsze MR PROF lixuk spytaj się kogo chcesz dzieciaku tu mój ile lat gram w sf ! gram od kiedy sf powstał ! jak wty jeszcze piłeś z cycka :)

Opublikowano

po pierwsze MR PROF lixuk spytaj się kogo chcesz dzieciaku tu mój ile lat gram w sf ! gram od kiedy sf powstał ! jak wty jeszcze piłeś z cycka :)

Jeszcze nie MR, ale lada chwila licencjat. Chłopie ogarnij się, zachowujesz się jak typowy dzieciak. Ja Ci tylko wspomniałem, że jest jak jest i Turcy wykorzystują to, że mają znajomości. Serio tak Ci zamydliło oczy to, że aktualnie liczy się kasa w grze? Również gram od początku servera PL1 i jak wcześniej wspomniałem grałem już na globalu, przed powstaniem PL1.. więc nie rozśmieszaj mnie. Czasami trzeba czytać z interpretacją, serio - to nie boli. Stwierdziłem tylko fakt, że Turcy mają lepsze konta bo mają na ts'ie admina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...