Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dobrze grać ADC ?

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, nie będę się rozpisywał. Jak dobrze grać ADC ? wiem, że farma jest najważniejsza, ale chodzi mi o to co trzeba umieć itd. aby być dobrym adc. Jak zachowywać się na linii i te sprawy niby dla większości łatwe rzeczy, ale ja mało grałem adc i chcę zacząć mainować tą pozycje 

Opublikowano

Waży jest orb walking, na przykład grałem teraz z Vayne i stała jak kłoda ale wygraliśmy to jakoś. Po drugie farmienie jest bardzo ważne, po trzecie pozycjonowanie w walce drużynowej - jeżeli drużyna nie ma feeda to jest to prawie pewna przegrana walki bez ciebie. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Właśnie myślę, że z tym orbwalkingiem jest mi najciężej, bo pozycjonowanie,farmę ogarniam, ale ten orbwalking. Na każdego adc to jest potrzebne tak ? wiem co to jest tylko nie umiem się go dobrze nauczyć. Może ktoś podesłać poradnik?

Opublikowano

Dodam, że musisz obserwować swoje miniony, jeżeli wiesz, że przeciwnik chce lasthitować jakiegoś miniona to w tym samym momencie harrasuj go, przy tym staraj się nie łapać agro od minionów na długo.

Opublikowano
"Musisz umieć grać, bo bez tego nie będziesz umiał grać na ADC" - FoxOnSky - 2014

A tak na serio, to musisz umieć tylko farmić i harrasować przeciwnika a w sumie co tu się rozpisywać, graj to się nauczysz.

Opublikowano
http://twitch.tv/fximba

Oglądaj tego pana i sam się wbije diamond :)

@DO MODÓW

TO JEST REKLAMA STREAMA, ALE DZIĘKI NIEMU WBIŁEM D1 :*

Bo się nauczyłem taktyk etc.

Zapomnialeś dopisać na BOLU ;)

Sygnaturka_Swieta_2015.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...