Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać T-28

Ghost1225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tym "czymś" grać? Próbowałem już wszystkiego, ale cały czas ginę od najsłabszego czołgu...

Bardzo chcę dostać w swoje łapy KV-1, ale przez ten złom nie dam rady uzbierać potrzebnego doświadczenia :(

Można jakoś inaczej uzbierać doświadczenie? Pomijając zdobywanie przez grę T-28 i wymianą za gold.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

3% zdobytego expa idzie na free exp, tzn. zdobędziesz 1000 expa, dostajesz 30 free. Zdobądź 14k free expa i nie musisz grać T-28 :)

Lub zbijaj nic codziennie gwiazdki + staraj się grać defensywnie. Dopiero od następnego czołgu możesz grać w 1 linii.

Opublikowano

Boty -,- T-28 to świetny czołg z dobrą lufką, mobilnością ale pancerz to porażka. Tak jak pisał kolega wyżej,gra n'a 2 linie. Pojazdem można zarabiać szybko. Ja n'a premce Za dobry mecz wyciskam 37 k kasy n'a czysto. N'a przegranym 15 n'a czysto

Opublikowano

Ja wiem? Osobiście mam z nim bardzo miłe wspomnienia a jeździłem zasadniczo dość blisko linii frontu... Dobre działo i mobilność robiły swoje. Ale jak ktoś grać dobrze nie umie bądź sytuacja nie sprzyja to musi wlec się za frontem.

Opublikowano

Zawsze gram tym czołgiem na drugiej linii, ale zawsze i tak zginę. No nic, spróbuje jakoś ugrać tym kartonem.

PS Jakie działo do tego kartonka? Mam założony ZIS-4 (chyba)

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Zawsze gram tym czołgiem na drugiej linii, ale zawsze i tak zginę. No nic, spróbuje jakoś ugrać tym kartonem.

PS Jakie działo do tego kartonka? Mam założony ZIS-4 (chyba)

ZiS-4 to dobry wybór. Możesz też spróbować grać agresywnie.

Opublikowano

Tak jak koledzy wyżej 2 linia wsparcie, troszkę przykamp ..

Jak znajdę ten czołg pod lupą u hallacka to Ci tu podeślę 

Co wy wszyscy tak kampić chcecie? Hallack jeszcze nie zrobił T-28 pod lupą. A ten czołg jest tak mobilny, że po co stać nim z boku?

Opublikowano

Co wy wszyscy tak kampić chcecie? Hallack jeszcze nie zrobił T-28 pod lupą. A ten czołg jest tak mobilny, że po co stać nim z boku?

Bo nie ma pancerza? PZ1c jak z nim wejdzie w obroty to od przodu penetracja... 

Opublikowano

Bo nie ma pancerza? PZ1c jak z nim wejdzie w obroty to od przodu penetracja... 

Chcesz powiedzieć że ty, gdy jakiś czołg nie ma pancerza, to się wleczesz w 2 linii frontu za ciężkimi? Nie próbujesz flankować na przykład?

Opublikowano

Chcesz powiedzieć że ty, gdy jakiś czołg nie ma pancerza, to się wleczesz w 2 linii frontu za ciężkimi? Nie próbujesz flankować na przykład?

Owszem próbuję, lecz na szczęście przeszedłem już ten czołg, niestety za wolne. 

Opublikowano

Temat do zamknięcia. Przemęczyłem go i mam już KV-1 :)

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...