Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pocztami...

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie ...

Mam jakiś dziwny problem z pocztą .. Interią , gmailem ...

Nwm jak jest na wp i onecie ale pewnie tak samo ... Otóż wejdę , zaloguje się i WTF ?! Nie da się nic zrobic strona się ładuje od nowa ... Na gmailu cały czas się cofa i wychodzi logowanie ... zaloguje się .. nic nie robię i znowu ... loguje się i tak cały czas ... To samo jest na interii , na jakiekolwiek się zaloguje konto , strona się ładuje od nowa , wyłącza i włącza .. sama ... ja nic nie robię ._. Zaczeło się to kiedy grałem w 4story i siedziałem na tsie . HELP ME . !

@Edit

JBC. Wyłączyłem już kompa i włączyłem ale dalej to samo .

Opublikowano

Próbowałeś na innej przeglądarce?

najpierw sprobuj tego, jesli nie pomoze zainstaluj przegladarke od nowa. jesli nadal nie bedzie dzialac, sprawdz na innym komputerze - jesli bedzie dzialalo, to znaczy ze na kompie masz jakieś syfy. 

Opublikowano

Mam opere , a na internet explooer działa normalnie , więc jakiś problem chyba z operą .

Opublikowano

Też używam opery i wszystko jest ok. 

Może jest jakaś nowa dostępna aktualizacja dla Opery.

Opublikowano

Ale zazwyczaj wyskakiwało że jest .

A teraz na operze nie tylko poczty tak chodzą ale i każda strona ... Włącza się i nagle ładuje od nowa , tak jakbym klikał kilka razy na nią  .

Opublikowano

Ale zazwyczaj wyskakiwało że jest .

A teraz na operze nie tylko poczty tak chodzą ale i każda strona ... Włącza się i nagle ładuje od nowa , tak jakbym klikał kilka razy na nią .

Zmien przeglądarkę. Polecam Chrome.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...