Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe gry farma

SebuśPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś była strona gdzie można  było kupi silnik bardzo prostej gry farmy chyba już padła ta strona i nie mogę znaleźć nigdzie tego silnika posiada ktoś link? Jeżeli się boicie wrzucić tutaj (prawa) to dajcie na pw.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

z gviawww to było pewnie, potem nie trzeba było kupywać i były wszystkie silniki za darmo. Ja mam tylko 3 gry stamtąd, ale ktoś tam chyba miał w sygnaturze że daje silniki z gviawww. Chyba @kamvader .

Tam też jakiś status jest od @elfmagi1 gdzie pyta czy ma dodatki do farmera 1, czyli on może mieć ten silnik.

Opublikowano

z gviawww to było pewnie, potem nie trzeba było kupywać i były wszystkie silniki za darmo. Ja mam tylko 3 gry stamtąd, ale ktoś tam chyba miał w sygnaturze że daje silniki z gviawww. Chyba @kamvader .

Tam też jakiś status jest od @elfmagi1 gdzie pyta czy ma dodatki do farmera 1, czyli on może mieć ten silnik.

Dobra, zamykam.

Znalazłem wszystko czego potrzebowałem :D

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...