Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Transfer.

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehehe, teraz musisz ponownie przenieść się na serwer, na którym grałeś :D

Opublikowano

Hahahahhah czy przed chwila nie bylo kilku tematow o tym jak przeniesc konto na turcje itp? xD

Przypadek? Nie sadze

Co do twojej sprawy jak najszybciej zmien haslo i pisz do supportu xD

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Wiesz w Turcji nie jest tak źle, ich Gold gra na poziomie naszego Srebra oczywiście z umiarem :D.
Sam zastanawiam się czy by się tam nie przenieść.

Edit: ohohoh Aridion był pierwszy :P

Opublikowano

Wątpie, że support Ci przeniesie konto. 
Tak jakbyś się zalogował u kolegi na konto, przeniósł je na inny serwer, stwierdziłbyś że Ci się tam nie podoba, napisałbyś do supportu że zostałeś zhakowany i ktoś Ci przeniósł konto.

Musisz kupić rp, i się przenieść.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Teoretycznie to Ty ponosisz odpowiedzialnosc za to co dzieje się na Twoim koncie. W praktyce; zmien hasło i pisz do supportu :)

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

xD ale ja tam nawet nie gralem po przeniesieniu, wiec nie moga tak stwierdzic.

KULFA

TO STARE KONTO, BRAZ 2 WBILEM MOZE Z 1 DZIEN TEMU xD, WCHODZE, MIALEM BUGA Z GRA, GAME CRASHED OK WIEC JAK LOSE, WCHODZE, YOU'VE BEEN PROMOTED TO BRONZE DIVISION V! LOVE YOU RITO!

Hello there.

Opublikowano

Ja pier.. wy to doinformowani jesteście ...

Każde zmiany zachodzące na koncie przez inną osobę niż właściciela będą cofnięte !

Opublikowano

Ja jakoś przeniosłem konto gdy byłem u cioci w Niemczech pograłem i mi się nie spodobało, napisałeś do supportu i nie chcieli mnie przenieść spowrotem na EUNE gdy wróciłem do Polski. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Ja pier.. wy to doinformowani jesteście ...

Każde zmiany zachodzące na koncie przez inną osobę niż właściciela będą cofnięte !

Kto Ci to powiedział? Seba z 4c?

Nic nie zrobią z tym faktem, możesz nawet napisać że CBŚ wbiło Ci na chate i przeniosło konto a ich to gówno obchodzi, nawet nie pomogą z przeniesieniem [jedyną opcją przeniesienia się z turcji jest paypal, więc jeśli go nie masz to riot ma Cie w dupie]. Pokazałbym Ci nawet jak mi odpisał support turecki ale nie pamiętam passów do support konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...