Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiem jak to opisać...

kfs

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Nawet tego nie napisze, soraka urgot afk, ashe 2/11 THE BEST ADC ZAPEWNIAŁ i ten HEIM POLACZEK KTÓRY BYŁ AFK WBIŁ I FEED

xxx

Nie ma to jak grać malphinem i mieć najlepsze staty NOSZ K***A MAĆ ROZPIERDOLE COŚ ZAAAARAZ
Opublikowano

1) Ten motyw ze skinem Froggnivii nie działa na polskim IP.

2) Raz trafi Ci się taki mecz i płaczesz, że nie możesz wyjść? Pokaż lepiej mecze, gdzie Ty miałeś 10/0 i u nich AFK był.

3) Świetna, super, op, mega farma.

4) Flame'uj więcej - na 100% zaczniesz wygrywać..

Opublikowano

Zajebisty stosunek wygranych do przegranych, zajebista farma w 20 minucie. Ogólnie nie dziwie się ze jestes tam gdzie jestes.

Opublikowano

Po prostu jesteś c*****y, dlatego przegrywasz.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

40 FARMY W 20 MINUCIE. LEVEL GÓWNO DCXXVIII

MAGIC RESIST NA XINA I RIVEN. LEVEL PAPIER TOALETOWY MDCVIII

32 PRZEGRANYCH WIĘCEJ OD WYGRANYCH. LEVEL KAŁOPIJ MMDCXVIII

ŚREDNIA DYWIZJA: RDZA MDCXIV.

jak ty wgl do golda dotarłeś chyba na dh i bolu

Z bolem z bronzu 5 nawet by nie wyszedł Kappa 

Pasjonat
Opublikowano

Hejtujcie więcej, po to wstawiałem, abyście mnie hejtowali.... 

Mała farma? No cóż starałem sie pomagać JAK TYLKO MOGĘ teamowi... widzę nie rozumiesz tego, no cóż zrobisz... nic nie zrobisz..

Jak tylko moge to ide mida i carruje zazwyczaj... mam słabe staty? Zobacz ostatnie gry akali czy nasusem... Potem pisz i płacz.

Aha I GRAM DLA PRZYJEMNOŚCI wieć WASZE HEJTY mam głęboko gdzieś ... pozdrawiam !

Opublikowano

No masz racjem miej ich hejty w dupie, w koncu po co komu farma, sam nigdy nie farmiem bo po co mi to tam, troche zlota tylko pfffff, lepi pujsc na mida i ten no wziac pujsc i zabic enemy, farme to sie w goldzie pocwiczy no nie/? jestem tego samego zdania co ty, farma je nikomu do szczescia nie potrzebna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...