Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock Philipines

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na poczatku chcem dodac ze jezeli nie chcesz mi pomoc to zamilcz. A wiec tak :) potrzebny mi jest jakis porzadny poradnik jak zmienic proxy na filipinskie, na forum jest pare sposobow ale mi nie dzialaja albo sa przestarzale, prosilbym o jakies zdjecia lub filmik. Z gory dzieki.

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->Ja lubie placki ;D<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Mnie straszne byl kupuje vip za 10 zl numer 7285**3 nie warto bo oszustwo sprzedaje!!! angry.gif<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Opublikowano

hmm sciagnij program proxy switcher

tam w nim wyszukaj ip filipinskie

sprawdz czy dzialaja

uruchom przez ten program

odpal tego wr filipinskiego i graj ;p

cala filozofia

program latwy w obsludze;p

hmm neta masz co najmniej 10 mb??

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

mam magiczna radiowke 512;p pingi mam lepsze niz ludzie z dsl 6mb xD chcem zobaczyc co trace grajac na WR international

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->Ja lubie placki ;D<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Mnie straszne byl kupuje vip za 10 zl numer 7285**3 nie warto bo oszustwo sprzedaje!!! angry.gif<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Opublikowano

hmm cłopie ja z netem 10 mb mialem lagi tam

hmm jak ci sie odpali ta gra tzn jak sie zalogujesz to bedzie gicior ;p

hmm ale do odwaznych swiat nalezy ;p

zbytnio to nic

duzo tamta wersja sie nie rozni;p

troche wiecej maja;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

ja dzisiejszego milego dnia postanowilem sobie poafkowac na opk... skonczylo sie dlvl mialem 50+lvl ;s

moglbys mi zapodac jakies dzialajace ip? ;p

Opublikowano

hmm niestety nie

gdzyż nie gram już w innego wra niz international;p

hmm no szkoda 50 lvl

ja taki sprzedalem

teraz mam 67 ale juz przestaje grac w wr za malo czau mam;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

cos wiesza mi sie ten proxy swicher ;<

pokazuje mi ciagle moje stare ip jak sprawdzam, wr tez nie dzial ;(

Opublikowano

nie baw się w te proxy, bo w philipines są konkretne laggi i ledwo co pograsz (3-5x większe niż na international serwie w naszym wr)

po 2. jakiś ~50lvl ostatnio właśnie na OPK'u jeździł ;d

chyba nawet na eu_east xD

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

nie to nie ja ale juz odrobilem troche lvl jak narazie 20 do jutra z 30 wejdzie xD

Opublikowano

ludziska tam sa okropne lagii teraz,ja mam 50 mb i proxy(tylko dla siebie) ,i niemoge sie połączyc -wczytuje tylko strone i koniec,wpisuje haslo login i czekam (az swiat sie skonczy).

Opublikowano

A ja mam neta 8 MB ee tam chyba dam se już spokój 2 godziny temu usunąłem instalke ale jak wy to robicie że na warrocku za chacki nie dostajecie bana ?? Trzeba to jakoś sprawdzać co ??

Opublikowano

A ja mam neta 8 MB ee tam chyba dam se już spokój 2 godziny temu usunąłem instalke ale jak wy to robicie że na warrocku za chacki nie dostajecie bana ?? Trzeba to jakoś sprawdzać co ??

dobry jestes gosc <gratulacje> w phillipinie niema hakow,