Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Typ serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam problem dotyczący tego jaki serwer zrobić :/ .. Na początku pojawił się pomysł stworzenia ogarniętego serwera prywatnego dla grupy dogadujących się graczy. Serwer byłby w 100% ogarnięty i dobrze administrowany. Na serwer prywatny dałbym około 20 slotów. Gdybyście chcieli na takim pograć to piszcie w komentarzu, że chcecie i podajcie mi na PW skype. Jeśli zbiorę przynajmniej 14-osobową ekipę, która chce trochę czasu spędzić na serwerze bez grieferów czy denerwujących graczy, będę skłonny odpalić taki serwer. Możecie mi też napisać co chcielibyście na takim serwerze :). Jak coś to pluginy mam już gotowe. Na serwerze będą też życia, które doładowywujemy jedząc diamenty :)

Info o dropie:

Diament - 1%

Zloto - 2%

Zelazo - 4.5%

Szmaragd - 2.3%

Wegiel - 8%

=======================================================================================================

2115

Opublikowano

Tutaj w tym dziale to raczej sa osoby co maja swoj serwer i potrzebuja pomocy xD

Jesli chcialbys/alabyś mogę cie przygarnoąć na moj tworzący sie serwer SV+GILDIE

Jesli chcesz pisz na pw :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...