Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niski % zwycięstw w ostatnim czasie

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam do Was pytanie gdyż ostatnio grałem i wszystkie bitwy wygrane ! Wczoraj i dziś masakra.. zagrałem 15 bitew 0% wygranych czy u Was też tak jest? 

Opublikowano

Masz dziś po prostu pecha. Do tego nie 0%, a 25% wygranych masz. Spróbuj jutro. Każdy ma lepsze i gorsze dni.

Opublikowano

Dziś zagrałem 5 bitew i 5 przegranych. ;) 

Dzieje się tak, bo są wakacje i grywalność będzie tylko w nocy. :(

Przedwczoraj mnie kurwica strzeliła i rozwaliłem pada i nie mam czym grać w fife Dzięki WG... Może jutro się uda... 

Opublikowano

Mam lepsze rozwiązanie. Znajdź sobie dobry klan szkoleniowy i graj w 3 osobowych plutonach.

Ja + @kYRA. = poziom zwycięstw na poziomie 60-70%.

Opublikowano

ok. 80% graczy to niedorozwoje wiec sie nie przejmuj

staraj sie grac plutony  z graczami o conajmniej takich samych wynikach a staty zacznaczna sie poprawiac

860331433165800174608.png

Opublikowano

staraj sie grac plutony  z graczami o conajmniej takich samych wynikach

http://www.noobmeter.com/player/eu/miki1112000/501860293/

Ciebie nie wkurzają takie czerwone plutony? Niech gra z kimś przynajmniej żółtym. Sam gram zawsze z zielonymi/niebieskimi graczami i jak sam zauważyłeś - staty idą.

Znajdź sobie klan szkoleniowy, tam może zrobią z Ciebie dobrego gracza :)

Opublikowano

klan szkoloniowy nie rowna siowna co naj mniejmniej przyzwoity klamy

gralem z poramczowymi osobami ktore powinny byc minimum ziolony

trzeba umiec ocenic graczy co jest naprawde trudno

nie da sie podac jednej uniwersalnealne formuly

ps. przepraszam ale jestem pod wpywem %

Ciebie nie wkurzają takie czerwone plutony? Niech gra z kimś przynajmniej żółtym. Sam gram zawsze z zielonymi/niebieskimi graczami i jak sam zauważyłeś - staty idą.

jesli ktos pyta sie o poraty to znaczy ze jest reformowalny albo jest conajmniej zolty

860331433165800174608.png

Opublikowano

Żadnego klanu szukać nie będę... Mam idealny Olewam staty gram 4fun... tylko te wygrane i stres

Opublikowano

Żadnego klanu szukać nie będę... Mam idealny Olewam staty gram 4fun... tylko te wygrane i stres

Jeżeli chcesz to za 30 minut możemy zagrać, a przy okazji zrealizuję projekt ,,Zagraj z mentorem". xD ( @Juri. )

Klan to w sumie dobry pomysł, bo w plutonie zrobisz x2 więcej. Graj dobrymi czołgami typu KV-2 (chyba jego masz?) z trollem to taka Siemka schodzi od boku na strzała, bo się podpali.

Opublikowano

Jeżeli chcesz to za 30 minut możemy zagrać, a przy okazji zrealizuję projekt ,,Zagraj z mentorem". xD ( @Juri. )

Klan to w sumie dobry pomysł, bo w plutonie zrobisz x2 więcej. Graj dobrymi czołgami typu KV-2 (chyba jego masz?) z trollem to taka Siemka schodzi od boku na strzała, bo się podpali.

Z przemiłą chęcią z Tobą zagram :) Mam zebranie o 20:30 ... Tak więc o 21:30-22:00 będę dostępny ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...