Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 3150 Jungle

Jeesup

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż poszukuję nietypowego picka na Jungle. Rozmyślałem nad Karthusem, ale nie jestem pewien czy go ogarnę na tej linii.
Poza tym myślałem nad Akali na Jungli (kumpel grał i za każdym razem robił miazgę na jungli nią). Myślałem także nad Heimerem, Gragasem i Karmą. Myślałem także, jakby sobie poradziła na tej linii Katarina i Kassadin.

Jeszcze myślałem o Blitzcranku.

Opublikowano

Nietypowy jungler powiadasz? Fizz jest bardzo mocny, sam czasem grywam nim w jungli, przez co ludzie myślą, że pójdę mida, a mój team bierze kontrę na przeciwnika - tak bynajmniej w goldzie jest, nie wiem czy w high elo bierze się kontry ;p

Ale tak czy owak bierz Fizza, ganki ma nieziemskie, nie dość, że masz doskok na E, to jeszcze bezpośredni doskok do postaci poprzez Q, a po 6lv, każdy gank = kill, wcześniej zresztą też (o ile laner spalił wcześniej flasha).

Opublikowano

@up, troszkę za późno, kupiłem Karthusa, ale następny będzie akurat Fizz, a po tym co napisałeś to już wiem czym będę grał później :D.

Opublikowano

Mam Ezreala ale nie jestem pewien czy nada się na jungle. A czy ty grałaś nim tak? Da się? Jeżeli tak to oznacza że jeszcze wiele muszę się nauczyć. A jest jakiś specyficzny build pod niego? ^^

Opublikowano

Może heimer sie nada? Zawsze jak nim gram i idę pomoc junglerowi na blu stawiam dzialko a jak wracam to samo działko stealuje buffa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...