Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Do Dragów

Arecki12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Kup sobie Murcielago LP640 albo Audi R8 5.2 FSI Quattro
2.Możesz kupić do lepszego przełożenia biegów.

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

kup sobie murcielago zrob ulepszenie przelozen i przyczepnosc na starcie i koksisz :P

ja mam zrobione tak 100% na przelozenia i 78% na przyczepnsc :D i czesci pro i ultra wklepuj bo warto ale nie rob na klase S bo nie dasz rady max zrob na koncowke klasy A 749 :P

76561198125755300.png

Opublikowano

Da sie murci na S wciągnąć ? o.O a co do tematu włoż wszystkie części niebieskie (na przyspieszenie) w tym najlepsza przekładnie jaką masz :)

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

Da sie murci na S wciągnąć ? o.O a co do tematu włoż wszystkie części niebieskie (na przyspieszenie) w tym najlepsza przekładnie jaką masz :)

kup sobie murcielago zrob ulepszenie przelozen i przyczepnosc na starcie i koksisz :P

ja mam zrobione tak 100% na przelozenia i 78% na przyczepnsc :D i czesci pro i ultra wklepuj bo warto ale nie rob na klase S bo nie dasz rady max zrob na koncowke klasy A 749 :P

Lamborghini Murcielago LP640 nie da się wrzucić do S :P Jej maksymalny overall to 748.

A co do części to nie WSZYSTKIE niebieskie. Zawieszenie, hamulce i opony najlepiej wrzucić czerwone - najlepiej przekładają moc auta na asfalt.

Jeśli chodzi o silnik, doładowanie i przekładnię - najlepiej trzymać się zielonych/niebieskich.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jest jakaś stronka na której można sprawdzać maksymalny overall czy trzeba samemu próbować?

http://nfstimes.com/nfsw/cars

Jest tam wyświetlany maksymalny overall, jaki tylko dane auto może osiągnąć.

Najwyższy overall = setup 3 zielone (silnik, doładowanie, przekładnia) 3 czerwona (zawieszenie, opony, hamulce), wszystkie ultra tuningowane.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Murcielago Roadster DA się wyciągnąć do klasy S ale Coupe już nie. Był to jeden z najlepszych samochodów za IGC do dragów ;)

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...